160 TL Mouse Tavsiyesi

@IamNurse oyunlarda 10.000 DPI kullanan var mı? Bloody A90'ın desteklediği 4000 DPI bile fazla. Tutuş olarakta el büyük olduğu için A90 daha iyi olacak. Ayrıca Rampage modelinde 10 tuş Bloody modelinde 8 tuş var ve kalite olarak A90 çok çok ve çok daha üstün.

Dostum güzel kafan var benim yazıma iyice bak ? fiyatı çok markaya göre diyorum sığır mısın Bloody varken o fiyata niye Rampage? anlatır mısın biraz ve ben arkadaşıma RAZER al kardeşim demedim Rampagenin o mouse'si Çinde 90 TL civarı alacaksa oradan alır parası kalır cebinde yazmadan önce okursan sevinirim daha yazma kardeşimize yardımcı olayım diyorum sen gelip burada Rampageyi övüyorsun.

Pek fark etmez ama tam güvene almak için HB'den alabilirsiniz daha iyi olur.
Zaten bu saatten sonra size cevap yazmam sizin gibiler ile uğraşamam. Biraz saygılı olmayı herkesin fikrine saygı duymayı öğrenmeniz olgunlaşmanız ve insanca tartışmayı öğrenmeniz lazım. Kaç defa Çin'den bir ürün aldınız. 50-60 günde gelecek garantisi yok kırık gelirse ne olacak ? bunları hiç düşündünüz mü peki ? söylemesi çok kolay Çin'den al şuradan al.
@IamNurse oyunlarda 10.000 DPI kullanan var mı? Bloody A90'ın desteklediği 4000 DPI bile fazla. Tutuş olarakta el büyük olduğu için A90 daha iyi olacak. Ayrıca Rampage modelinde 10 tuş Bloody modelinde 8 tuş var ve kalite olarak A90 çok çok ve çok daha üstün.
Ben sadece önerdim kendim kullandığım için. O markayı bilmiyorum zaten arkadaşımızda Rampage düşünmüyorum dedi.

2.5 yıldır Bloody A9 kullanıyorum. Tutuş hissi olarak fiyatının hakkını verecek bir mouse. Ben elimin büyük olmasından dolayı G300s yerine tercih etmiştim. Yazılımından 4000 DPI'a kadar ayarlamanız mümkün lakin bu kadar yüksek kullanacağınızı sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı