1600-1770 TL ekran kartsız sistem toplama

JynAky

Hectopat
  • MSI B250M Bazooka.
  • Intel i3-6100
  • G.Skill 8 GB CL15 2133 MHz.
  • Corsair VS450 PSU.
  • 200GB HDD.
  • Fiyat: 1770 TL (ekran kartsız)
--------------------------------
  • MSI B350M Bazooka.
  • AMD FX-6300
  • G.Skill 8 GB 2133 MHz.
  • Corsair VS450 PSU.
  • 200GB HDD.
  • Fiyat: 1580 TL (ekran kartsız)
Merak ettiğim bazı şeyler var. 200GB HDD uygulamalara yetecek mi? Aynı şekilde PSU yetecek mi? Ekran kartını ne alacağıma karar veremedim, ikisine de öneride bulunursanız sevinirim. Çok fazla anlamadığımdan sizlere danıştım umarım beni anlamışsınızdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
1800.jpg

O eski sistemlerden uzak durun. Kasanız var mı?

• MSI B250M Bazooka.
  • Intel i3-6100
  • G.Skill 8 GB CL15 2133 MHz.
  • Corsair VS450 PSU.
  • 200GB HDD.
  • Fiyat: 1770 TL (ekran kartsız)
--------------------------------
  • MSI B350M Bazooka.
  • AMD FX-6300
  • G.Skill 8 GB 2133 MHz.
  • Corsair VS450 PSU.
  • 200GB HDD.
  • Fiyat: 1580 TL (ekran kartsız)
Merak ettiğim bazı şeyler var. 200GB HDD uygulamalara yetecek mi? Aynı şekilde PSU yetecek mi? Ekran kartını ne alacağıma karar veremedim, ikisine de öneride bulunursanız sevinirim. Çok fazla anlamadığımdan sizlere danıştım umarım beni anlamışsınızdır.
Yada Ryzen Apu kullan. Fx-6300 o anakarta uyumlu değil.

Öncelikle geç gördüğüm için kusura bakmayın. Kasam var o yüzden yazmadım. Oyun odaklı sistem toplamaya çalıştım . @Kurtizcisi Ryzen Apu model olarak 450-550TL arası bir işemci yazar mısın?
@Pantheon paylaşmış olduğun sistem benim yazdıklarımdan pahalı ben bu sistemlere yönelik söylüyorum. Mesala AMD olan sisteme ekran kartı önerisinde bulunursanız sevinirim. Ve güç kaynağının yeterli olup olmadığını merak ediyorum açıkcası.

Son düzenleme:
Öncelikle geç gördüğüm için kusura bakmayın. Kasam var o yüzden yazmadım. Oyun odaklı sistem toplamaya çalıştım . @Kurtizcisi Ryzen Apu model olarak 450-550TL arası bir işemci yazar mısın?
@Pantheon paylaşmış olduğun sistem benim yazdıklarımdan pahalı ben bu sistemlere yönelik söylüyorum. Mesala AMD olan sisteme ekran kartı önerisinde bulunursanız sevinirim. Ve güç kaynağının yeterli olup olmadığını merak ediyorum açıkcası.

@Pantheon arkadaşımızın topladığı sistem gayet güzel olmuş. Sizin topladığınız sistemde Anakart ve işlemci uyumsuz ve sıfırdan bu sisteme 1570 TL değil 1000 TL bile verilmez.

@Pantheon sistemdeki HDD yerine uygun güzel bir ekran kartı koyarsanız sevinirim. Çünkü şuan elimdeki HDD nin işimi göreceğini düşünüyorum sonra bir tane almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı