1600 TL - GTX 750 Tİ Sistem Toplama

rozalisa

Megapat
Daha fazla  
CS:GO için sistem topluyorum aslında kafamda bir şeyler şekillendi ancak işlemci için karar veremiyorum İntel Core İ5 4460 ile bu ekran kartı iyi iş görür mü? Ya da aynı fiyata daha iyisini alabilir miyim? Kaç wattlık GPU almalıyım? Özellikle anakartım oyun için olmalı biliyorum bu kısık bütçeyle çok şey istiyorum ama yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO için bu sistem fazlasıyla yeterlidir. Bunu alırsan 120TL cebinde kalır. Fakat ileriye dönük bir sistem istiyorsan 2. sisteme şimdilik R7 250X ekleyebilirsin. İleride tekrar bütçen olursa sadece ekran kartını ve işlemciyi yükseltirsin.
sistem33.jpg

sistem32.jpg

Aynı fiyata İ3 6100 GTX750ti sistem topladım athlon sisteme göre daha performanslı. CS GO da herşey full ayarda 150fps alıyorum.

Kod:
İşlemci: I3 4160
Ekran kartı: Asus GTX 750 Ti O.C
Ram: 8 GB HyperX Savage Cl9 Tek modül Ram
Anakart: MSI H81-P33 Anakart
Kasa: cooler master elite rc-430

Ben bunu 1700 TL topladım kardeşim geliş fiyatından aldım bi tanıdık bilgisayarcıdan harika bi sistem

Kod:
İşlemci: I3 4160
Ekran kartı: Asus GTX 750 Ti O.C
Ram: 8 GB HyperX Savage Cl9 Tek modül Ram
Anakart: MSI H81-P33 Anakart
Kasa: cooler master elite rc-430

Ben bunu 1700 TL topladım kardeşim geliş fiyatından aldım bi tanıdık bilgisayarcıdan harika bi sistem
Güçlü oyunlardaki performansı nasıl memnun musun?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı