1600 TL ile seçkin hesap alınır mı?

Ramazan Eymen

Decapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G
Ryzen 5 5600x
Msi A520M A-PRO
Lexar 16gb ram
Crucial 1Tb
Meslek
Öğrenci
1600TL param var seçkin almak istiyorum değer mi parasını cikarabilir miyim?

CS oyununu çok seviyorum ilk olarak zevk için alıyorum ama parasını cikarabilir miyim?
Drop sisteminden haftada 2 item alabiliyorsun sonuçta. Bunlar şansına göre bir kaç kuruş ve ya dolar da olsa sonuçta satabileceğin bir item veriyor. Pazar mantığını da bildiğini varsayarak, parasını elbet çıkarırsın ama 1600TL kolay kolay çıkmaz.

Drop sisteminden haftada 2 item alabiliyorsun sonuçta. Bunlar şansına göre bir kaç kuruş ve ya dolar da olsa sonuçta satabileceğin bir item veriyor. Pazar mantığını da bildiğini varsayarak, parasını elbet çıkarırsın ama 1600TL kolay kolay çıkmaz.
Dostum seçkin 530tl olması lazım elimdeki parayı demek istedim🙂

Duzeleyemedim konuyu

Dostum seçkin 530tl olması lazım elimdeki parayı demek istedim🙂

Duzeleyemedim konuyu
Seçkinin fiyatını bilmiyorum, konuda da 1600TL'yi görünce öyle anlaşıldı :D Soruya gelecek olursak...
CS oyununu çok seviyorum ilk olarak zevk için alıyorum ama parasını cikarabilir miyim?
Zevkle oynarken haftalık düşen itemleri satarak zaten bakiyen birikir, itemleri sattıkca parasını da illa ki çıkarırsın.

Seçkinin fiyatını bilmiyorum, konuda da 1600TL'yi görünce öyle anlaşıldı :D Soruya gelecek olursak...

Zevkle oynarken haftalık düşen itemleri satarak zaten bakiyen birikir, itemleri sattıkca parasını da illaki çıkarırsın.

Tamamdır kusura bakma :D

ByNoGame gibi sitelerden nakite çeviririm galiba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı