1600 TL kulaklık önerisi

Emre20

Hectopat
Katılım
21 Nisan 2020
Mesajlar
1.495
Çözümler
5
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 1600 TL bütçem var. Hangi kulaklığı önerirsiniz? Ben bu kulaklığı düşünüyorum.


Genellikle oyun amaçlı kullanılacak.

Hocam ben size karışamam ama Kingston HYPERX CLOUD II 7.1 Kırmızı Gaming Kulaklık | ITOPYA bu kulakılığı alsanız yine iyi bir performans alabileceğinizi düşünüyorum. Kalan bütçe ile airpods da alabilirsiniz. :D
 
Arkadaşlar 1600 TL bütçem var. Hangi kulaklığı önerirsiniz? Ben bu kulaklığı düşünüyorum.


Genellikle oyun amaçlı kullanılacak.
@Emre20 Ben sana önermedim mi yoksa yanlış mı hatırlıyorum? Mikrofonun olduğu için Takstar Pro 82.
 
Hocam 2 yıldır Arctis 7 kullanıyorum ve çok ama çok memnunum. 2 yıl öncesinde 600 liraya almıştım sağ olsunlar 3 kat artmış fiyatı. O parayı hak eder mi bilmiyorum ama benim aldığım zaman piyasadaki en iyi F/P kulaklığıydı. Gerek Wireless alanı gerek ses kalitesi ve nice özelliklerinde dolayı ben çok ama çok seviyorum kulaklığımı. Kesinlikle HyperX Cloud II almanızı önermem. Teknoloji olarak artık eskimiş bir kulaklık. 2 kulaklığıda kullanmış biri olarak Arctis 7 gerçekten ayrı bir dünya. Kablosuz oluşu size inanılmaz bir konfor sağlıyor ve gerçekten o küçücük adaptörünün 160 m² olan evimde bile en uçtan en uca kesintisiz bir deneyim yaşatabiliyor anlam veremiyorum. Discord'dan arkadaşlarımla konuşuyorum ve hiçbir kayıp olmadan sesimi algılıyorlar bende onların sesini gayet net bir şekilde anlayabiliyorum. Gelelim şarj olayına, günde yaklaşık kulaklığı 10 saat kadar bir süre boyunca kullanıyorum ve beni gerçekten 2-3 gün rahatlıkla götürüyor. Zaten şarjı bitince bilgisyarınızın USB'sinden takarak oyununuz bölünmeden yine aynı ses kalitesinde kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Ses kalitesine tekrardan değinmeme gerek yok. İnanılmaz kaliteli basları ve tizleri var. Oyunlarda zaten size inanılmaz bir çevresel ses deneyimi sunuyor. Sadece alacaksanız kesinlikle siyah alın çünkü beyaz biraz kirleniyor :). Bilgiler yetersiz geldiyse istediğiniz sorabilirsiniz. Memnuniyetle cevaplarım.
 
Arctis 5 Arctis 7’nin aynısı ama kablolusu. Hem Cloud 2’nin çok daha kötü sesli olmasına imkan yok. Rahatlık ve teknoloji olarak Arctis 7 daha iyi olabilir ama fiyat farkına değmez şuan. Eski teknoloji olmasına rağmen niye o zaman o bütçedeki iyi kulaklıklardan biri? Gerçi 2020’de alınmaz.
Takstar Pro 82 alsın 1000-600 TL kulaklıkların her birini tokatlar. İnsanlara gereksiz pahalı şeyler aldırıyorsunuz. Kablosuz şart ise HyperX Flight alırsa daha iyi olur. Hem daha iyi ses veriyor hem de daha ucuz.
 
Son düzenleme:
@Ek01000 iyi günler dilerim Arctis Pro Wireless + gamedac almayı düşünüyorum sizce müzik konusunda yeterli bir model midir yoksa kendim ayrı ses kartı alıp kablolu kulaklık mı alsam. Pek çok kullanıcı bilinen markaların üst seviye modellerini kullanıyor ama forumlarda kullandıkları kulaklıkları detaylıca anlatan veya diğer modelleri kullanıp onlarla kıyas yapan yok bize bu tecrübeleri aktaracak insan görmedim şuana kadar mağazalara gidip deneme fırsatı geçmiyor bu sorunlu dönemde.
 
@QuaJiHuan Ya kanka bak, onlar fiyatına d-e-ğ-m-e-z. Boşuna 3000 TL vermek istiyorsan vermek de serbestsin. Sana headset olarak MH752 önerdim. Ayrı headphone olarak DT770 Pro 80 ohm ve FiiO E10K önerdim. Kablosuz şart ise HyperX Flight. Her yere gidip bu alınır mı demek zorunda değilsin. Bak yeniden söylüyorum anlaman için, fiyatına değmezler. Önerdiklerime bakman yeterli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı