RicardoQuaresmaQ7
Centipat
Peki 2000-2300 TL'ye kadar çıktığım zaman SteelSeries Apex 3 mantıklı bir seçenek midir?
Beğenmedim hissini standart ofis klavyesi gibi.
O zaman bütçe çık SteelSeries Apex 3 al.
Peki 2000-2300 TL'ye kadar çıktığım zaman SteelSeries Apex 3 mantıklı bir seçenek midir?
Beğenmedim hissini standart ofis klavyesi gibi.
1000-1600 TL Max tutar arasında membran klavye arıyorum mekanik hisli numpedli ve bilek destekli olması benim için önemli. Razer Ornata V3 X klavyesine baktım MediaMarkt'da ancak standart ofis klavyesi gibi his verdi SteelSeries Apex 3 mesela hissiyat anlamında çok hoşuma gitti mekanik hisliydi ama bütçemi çok aşıyor önerebileceğiniz klavye var mı? Trendyol'da şöyle bir klavye buldum nasıldır bilemedim onu da ekliyorum.
![]()
Rampage ECLIPSE Siyah Usb RGB Aydınlatmalı Q Gaming 4 Tuş Makrolu Oyuncu Klavye Mouse Set - Fiyatı, Yorumları
Rampage ECLIPSE Siyah Usb RGB Aydınlatmalı Q Gaming 4 Tuş Makrolu Oyuncu Klavye Mouse Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sessizlik, hissiyat vs olabilir.Neden özellikle mebrane istiyorsunuz ki?
Sessizlik, hissiyat vs olabilir.
Hissiyat olarak mekanik hisliyi daha çok sevmiş sessizlik olarak da en azindan daha sessiz bir switch tercih etse muhtemelen rahatsiz etmez diye düşünüyorum ama yine de merak ettim neden mebrane istendiğini.
Şöyle söyleyeyim çalıştığım ofis ortamından dolayı standart klavye sesinden daha fazla ses çıkmaması lazım çünkü sabahtan akşama kadar yoğun olarak klavyeden birçok kişi yazı yazıyor dolayısıyla kimsenin başını extra ağrıtmak istemiyorum hissiyat olarak mekanik gibi ama sessiz olsun istiyorum red switch olanlara baktım ancak o yine ses çıkartıyor membran daha az ses çıkarıyor ve mekanik hissi veriyor biraz da o yüzden yöneldim aksi bir önerin veya görüşün varsa açığım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.