1600 TL membran klavye önerisi

Bütçe
1000-1600
1000-1600 TL Max tutar arasında membran klavye arıyorum mekanik hisli numpedli ve bilek destekli olması benim için önemli. Razer Ornata V3 X klavyesine baktım MediaMarkt'da ancak standart ofis klavyesi gibi his verdi SteelSeries Apex 3 mesela hissiyat anlamında çok hoşuma gitti mekanik hisliydi ama bütçemi çok aşıyor önerebileceğiniz klavye var mı? Trendyol'da şöyle bir klavye buldum nasıldır bilemedim onu da ekliyorum.

Neden özellikle mebrane istiyorsunuz ki?

Hissiyat olarak mekanik hisliyi daha çok sevmiş sessizlik olarak da en azindan daha sessiz bir switch tercih etse muhtemelen rahatsiz etmez diye düşünüyorum ama yine de merak ettim neden mebrane istendiğini.

Şöyle söyleyeyim çalıştığım ofis ortamından dolayı standart klavye sesinden daha fazla ses çıkmaması lazım çünkü sabahtan akşama kadar yoğun olarak klavyeden birçok kişi yazı yazıyor dolayısıyla kimsenin başını extra ağrıtmak istemiyorum hissiyat olarak mekanik gibi ama sessiz olsun istiyorum red switch olanlara baktım ancak o yine ses çıkartıyor membran daha az ses çıkarıyor ve mekanik hissi veriyor biraz da o yüzden yöneldim aksi bir önerin veya görüşün varsa açığım.

Şöyle söyleyeyim çalıştığım ofis ortamından dolayı standart klavye sesinden daha fazla ses çıkmaması lazım çünkü sabahtan akşama kadar yoğun olarak klavyeden birçok kişi yazı yazıyor dolayısıyla kimsenin başını extra ağrıtmak istemiyorum hissiyat olarak mekanik gibi ama sessiz olsun istiyorum red switch olanlara baktım ancak o yine ses çıkartıyor membran daha az ses çıkarıyor ve mekanik hissi veriyor biraz da o yüzden yöneldim aksi bir önerin veya görüşün varsa açığım.

Aula F75 alip silent switch ile modlayabilirsiniz.

Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka bir PCB üzerinde başka switch örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Switch onerisi için konu açabilirsiniz silent switchlere pek hakim değilim ancak Outemu'nun bu iki modeli fpdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı