16000 TL'ye sistem toplamak vs. Xbox Series S almak

Piyasanın en iyi hikaye oyunları. Çoğu oyun PS Plus'da var zaten.

PC'ye oyunlar 1 seneden önce çıkmayacak Sony kendisi söyledi. Büyük oyunlar 3 sene sonra falan gelir PC'ye.

Last of Us ve Uncharted PS3 de bitirmiştim PS5 dede denemek istiyorum ve arkadaşımdada PS4 var paylaşımlı oyun yapacağız.

PS5 ve kol alip PC'ye takmak çok mantikli gelmemeye başladi HDD isinica kapanir falan 2. elde de kafama hiç yatmiyor.

bu yüzden Xbox series s istiyorum
11K civarına rx 6600 sistem diz daha mantıklı.

Game Pass'den dolayı PC derim hocam

Dediğin bütçede 6700'lü sistem toplanıyor. Hayatta Series S almazdım.

16000 liraya Xbox Series S alırsan iyisinden sağlam kazık yemiş olursun. Türkiye garantili Series S ler sarı sitede 5000-6000 arası satılıyor. Bir tane onlardan al, bir tane de G923 direksiyon seti ve gamepass üyeliği alırsan mis gibi oynarsın.

R5 5600 - RX 6700 XT sistemler mevcut o bütçe ile. Ben olsam bilgisayar bakınırım.

12K'lık sistem topla ve gamepad al sonra Steam geniş ekran moduna çek alsana hem konsol hem bilgisayar.

Hocam bence bu senin seçimine bağlı bende aynı kararı verdim ve Xbox Series X alacağım haftaya yani tamamen kişisel düşüncen PC ile oynamayı seviyorsan PC konsol ile oynamayı seviyorsan konsol. Bilgisayarın sana yeterli geliyorsa konsol almanı tavsiye ederim şahsen benim halihazırda çoğu oyunu açan PC bulunmakta artı olarak Xbox alacağım. Dediğim gibi sana kalmış.

Series S yerine PS5 düşünebilrsiniz ben PS5 almayı düşünüyorum exclusive oyunarını denemek için.

Exclusive oyunları pahalı değil mi? Sizce verilir mi?

Piyasanın en iyi hikaye oyunları. Çoğu oyun ps plus’da var zaten.

PC’ye oyunlar 1 seneden önce çıkmayacak Sony kendisi söyledi. Büyük oyunlar 3 sene sonra falan gelir PC’ye.

Mart ayında Hepsiburada sitesinden 14 kdan almıştım PS5'i.

Last of Us ve Uncharted PS3 de bitirmiştim PS5 dede denemek istiyorum ve arkadaşımdada PS4 var paylaşımlı oyun yapacağız.

Oyunlar için Xbox kullanırsınız gündelik işler için bilgisayar. Hem o PC konsolda olmayan LoL gibi oyunları da oynatabilecek seviyede. Hem de o gamepad ile yatıp oyun oynamanın keyfi bir başka.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı