Öyle bir şey belirtmemiş. Sadece topladığı sistemde Intel kullanmış.Önerdiğiniz anakart AMD tabanlı. Konu sahibi intel sistem dizmiş.
Lütfen konuyu daha dikkatli okuyup öyle yorum yapalım.
Öyle bir şey belirtmemiş. Sadece topladığı sistemde Intel kullanmış.Önerdiğiniz anakart AMD tabanlı. Konu sahibi intel sistem dizmiş.
Lütfen konuyu daha dikkatli okuyup öyle yorum yapalım.
Zaten kendisi sistemi dizmiş. Ramler hakkında soru yöneltmiş. Amd sistemden bahsetmemiş. Sizin yorumunuz yanlış ve alakasız.Öyle bir şey belirtmemiş. Sadece topladığı sistemde Intel kullanmış.
Siz ilk önce kendi yorumunuza bakın lütfen! Arkadaş illa da intel olsun diye bir cümle kurmamış. Ayrıca ben A10-7870K ile yüksek frekanslı belleklerin çok iyi arkadaş olduğunu söyledim çünkü; bellek frekansı ne kadar yüksek olursa, ekran kartının da performansı artar.Zaten kendisi sistemi dizmiş. Ramler hakkında soru yöneltmiş. Amd sistemden bahsetmemiş. Sizin yorumunuz yanlış ve alakasız.
Kardeş anlattığın doğru tamam ben ona birşey demiyorum. Sen olayı yanliş anladın. Nolur uzatmayalım konuyu.Siz ilk önce kendi yorumunuza bakın lütfen! Arkadaş illa da intel olsun diye bir cümle kurmamış. Ayrıca ben A10-7870K ile yüksek frekanslı belleklerin çok iyi arkadaş olduğunu söyledim çünkü; bellek frekansı ne kadar yüksek olursa, ekran kartının da performansı artar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.