1600TL monitör önerisi

Hepsiburada indirimi var. Ben deneyimledim bu monitörü ölü piksel çıktı, iadeye yolladım. Sizce tekrar alınır mı? Curved olması hoş bence.

27 inçe 1920x1080 p çözünürlük düşük kalıyor bence. Ve 27 çok büyük.

27 inç büyük oyunlarda kafam bulanıyor benim 23, 6-24 inç arası tadından yenmez bu model için(Dell) bir şansa daha verilir 350 nit parlaklığı var çok parlak 165 Hertz Curved F/P :) sakin ince hesaptan alma deneyim ile sabit üzer başka satıcılara bak bence.

27 inç büyük oyunlarda kafam bulanıyor benim 23, 6-24 inç arası tadından yenmez bu model için(Dell) bir şansa daha verilir 350 nit parlaklığı var çok parlak 165 Hertz Curved F/P :)

Siyahlar gri gibime geldi bir tek VA panel diye mi acaba? İade üzerine yolladım fakat beni ararlar mı bilmiyorum. Değişim için Dell teknik servis onayı gerekiyormuş onlara da ölü pikseli mail olarak attım araya bayram girdi servis raporu da alamadım, pazartesi tekrar arayacağım.

Siyahlar gri gibime geldi bir tek VA panel diye mi acaba? İade üzerine yolladım fakat beni ararlar mı bilmiyorum. Değişim için Dell teknik servis onayı gerekiyormuş onlara da ölü pikseli mail olarak attım araya bayram girdi servis raporu da alamadım, pazartesi tekrar arayacağım.

Büyük ihtimal ben IPS panel kullanıyorum şaşmam IPS renk ve açılar konusunda çok iyi ölü piksel işi sıkıntı iade alınanda bilir geride de yollanabilir :)

Büyük ihtimal ben IPS panel kullanıyorum şaşmam IPS renk ve açılar konusunda çok iyi ölü piksel işi sıkıntı iade alınanda bilir geride de yollanabilir :)
Geri yollama şansı yok 14 günü geçmedi.
Ben aslında 1350 TL'ye aldım, geçen hafta 150 TL indirimi vardı Hepsiburada'nın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı