ADATA SU650 240GB 520MB-450MB/s 3D NAND Sata3 2.5'' SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bunları alırsan çok daha iyi olur. En azından rahat eder için. Bence 90 TL daha gözden çıkarıp bunları alırsan iyi olur. Bu arada SSD anlamında kafanda sorun olmasın. En iyi F/P SSD'lerden biri.
Eğer amaçların bunlarsa fiyatı daha makul hale de getirebilirsin mesela RAMi 2400MHz olarak değiştirirsen 70-80 lira tasarruf olur sadece RAMden. Sonuç olarak yazdığın bileşenler bahsettiğin kullanım için yeterli.
Bende maaşım yatınca sistem topluyorum bi baksanız haftaya inşallah
b360m h anakart
g5400
4gb ddr4 2666 cl14 ram hyperx fury
400w xigmatek psu everest rampage kasa-vatan pc
ekran kartınıda çinden almayı düşünüyorum biraz kumar oyunu ama gtx750 ti çift fanlı asus 300 lira umarım bozuk gelmez ya :/
Bende maaşım yatınca sistem topluyorum bi baksanız haftaya inşallah
b360m h anakart
g5400
4gb ddr4 2666 cl14 ram hyperx fury
400w xigmatek psu everest rampage kasa-vatan pc
ekran kartınıda çinden almayı düşünüyorum biraz kumar oyunu ama gtx750 ti çift fanlı asus 300 lira umarım bozuk gelmez ya :/
ya gigabyte tamam on numarada ben vga girişi arıyorum hdmilı bi ekranım yok bide dönüştürücü felan görüntüyü mahvediyor o yüzden asusun çift fanlıları bana uygun teşekkürler yinede dostum
ya gigabyte tamam on numarada ben vga girişi arıyorum hdmilı bi ekranım yok bide dönüştürücü felan görüntüyü mahvediyor o yüzden asusun çift fanlıları bana uygun teşekkürler yinede dostum