1600TL Sistem Toplama

Bunları alırsan çok daha iyi olur. En azından rahat eder için. Bence 90 TL daha gözden çıkarıp bunları alırsan iyi olur. Bu arada SSD anlamında kafanda sorun olmasın. En iyi F/P SSD'lerden biri.

Bende maaşım yatınca sistem topluyorum bi baksanız haftaya inşallah
b360m h anakart
g5400
4gb ddr4 2666 cl14 ram hyperx fury
400w xigmatek psu everest rampage kasa-vatan pc
ekran kartınıda çinden almayı düşünüyorum biraz kumar oyunu ama gtx750 ti çift fanlı asus 300 lira umarım bozuk gelmez ya :/

Al
Bende maaşım yatınca sistem topluyorum bi baksanız haftaya inşallah
b360m h anakart
g5400
4gb ddr4 2666 cl14 ram hyperx fury
400w xigmatek psu everest rampage kasa-vatan pc
ekran kartınıda çinden almayı düşünüyorum biraz kumar oyunu ama gtx750 ti çift fanlı asus 300 lira umarım bozuk gelmez ya :/
Aliexpress den gönül rahatlığıyla ala bilirsin. Gigabyte dual fan olanı bula bilirsen güzel olur.
https://tr.aliexpress.com/item/GIGA..._expid=e16c46bf-4ecc-4980-b462-b6e6765ff46e-3
Bu üründen bahsediyorum. Ayrıca RE Store satıcısından rahatlıkla ürün ala bilirsin hocam. Ekran kartı ve işlemci konusunda №1 dir kendisi.

ya gigabyte tamam on numarada ben vga girişi arıyorum hdmilı bi ekranım yok bide dönüştürücü felan görüntüyü mahvediyor o yüzden asusun çift fanlıları bana uygun teşekkürler yinede dostum

ya gigabyte tamam on numarada ben vga girişi arıyorum hdmilı bi ekranım yok bide dönüştürücü felan görüntüyü mahvediyor o yüzden asusun çift fanlıları bana uygun teşekkürler yinede dostum
Asus çift fanlı da güzel hocam. Soğutmasıda iyi, fark etmez yani.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı