165 Hz ile 60 Hz monitör arasında fark olmaması

Ben çok bariz hissettim o farkı 144Hz ile yağ gibi kaymaya başladı, farkı şöyle de anlayabilirsin 165Hz ve 165+ FPS ile oynamaya alıştıktan sonra 60Hz yap ve oynamayı dene.

Katılıyorum. Yüksek FPS alınıyorsa çok bariz fark ediyor. 300 FPS civarında 1-2 hafta 240Hz kullandıktan sonra 144Hz bile garip gelmişti, 60Hz ile hissetmemek imkansız.

Hocam bazı durumlarda göz böyle şeyleri pek ayırt edemiyor, akıcılık aynı geliyor. Birkaç saat oyun oynadıktan sonra tekrar 60Hz monitöre geçin o zaman fark etmeniz çok daha muhtemel.

Herkes aradaki farkı maalesef anlayamıyor, herkesin biyolojik sınırları farklı. Kimisi 90 FPS algılarken kimisi 250, kimisi 60. değişken bir şey bu.

Hocam sizin gözünüz 60Hz'de kalmış olabilir mi? :D Tanıdığım çoğu kişi çok büyük fark olduğunu söylüyor. Hele 60Hz arasında.

Bilmiyorum masaüstündeki farkı hissettim fakat oyunlarda fark göremedim.

60Hz'e geri alıp oynamayı deneyin.

Bu monitörde 60 Hz'ye alınca çok yavaş geliyor fakat eski 60 Hz monitörüm bu kadar değildi ama onun çözünürlüğü 1680x1050 idi, ondan mıdır acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı