60 Hz ile 165 Hz arasında hiçbir fark yok

Şahsen ben ilk defa 144hz monitör kullandım ve çok büyük fark hissettim. Bence doğru kabloyla mı taktığınızı ve ayarlardan 144hz'mi olduğuna bakın.

Şahsen ben ilk defa 144hz monitör kullandım ve çok büyük fark hissettim. Bence doğru kabloyla mı taktığınızı ve ayarlardan 144hz'mi olduğuna bakın.
Öve öve bitirilemeyen bu kabloyu alıp deneyeceğim bakalım fark edecek mi (Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo | Trendyol) kutusundan çıkan kablolara güvenmiyorum ayarlarda 165 hz gözüküyor ama bir fark yok 60 hz den ayrıca kutusundan çıkan hdmı ile 165 hz ye çıkabilmesi ilginç hadi DP port neyse ama hdmı ile 165 hz tuhaf

UFO test sonuçlarında 165HZ yazıyor mu?
Evet yazıyor
Ayarlardan kaç Hz aldığını bakar mısın?
165 hz yazıyor tüm ayarlarda
Ben ettim. Monitörü bir ara başka bir laptopa HDMI ile bağlamıştım ve kötüydü. Emin olun DP kablosu kullanmalısınız her türlü. Hem Hz olarak olsun, hem de tepki süresi ve görüntü kalitesi olarak olsun.
Kutudan çıkan displayport için de durum aynı internetten farklı displayport kablo sipariş edeceğim o yüzden, bakalım ne olacak sonuç.

Tekrardan 60Hz olarak ayarladiginizda ayni akicilikta oldugunu hissediyor musunuz? Sahsen ben ilk 144Hz aldigimda fark anlayamamistim, tekrardan 60Hz monitore baktigimda farketmistim aradaki farki.

Tekrardan 60Hz olarak ayarladiginizda ayni akicilikta oldugunu hissediyor musunuz? Sahsen ben ilk 144Hz aldigimda fark anlayamamistim, tekrardan 60Hz monitore baktigimda farketmistim aradaki farki.
Şu an 60 hz ile aynı akıcılıkta gibi ama daha bugün geldi monitör belki de zamanla dediğiniz gibi bir durum oluşabilir zaman gösterecek

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı