tahakex0
Decapat
Daha fazla
Yazdıklarına bakarak sistemi hunharca kullanan biri olduğunu düşünüyorum. Temiz bir Windows kurulumu ve düzgün bir sürücü güncellemesi ile düzene sokabilirsin.
Windows 11 22H2 Türkçe x64
Windows 11 RTM 22621.525 - 64 Bit Türkçe İndirin https://tb.rg-adguard.net/dl.php?go=29c9e613 Microsoft üzerinden indirmek için tıklayın. Temiz kurulum rehberi: https://www.technopat.net/2021/06/24/windows-11-tanitildi-iste-yeni-nesil-windows-ozellikleri/...www.technopat.net
Temiz kurulumdan önce önemli verilerini, GDrive vb. yedeklemeyi unutma.
![]()
Google Drive: Bestanden online delen met beveiligde cloudopslag | Google Workspace
Ontdek meer over het Google Drive-platform voor het delen van bestanden dat een persoonlijke, beveiligde cloudopslagoptie biedt waarin u content kunt delen met andere gebruikers.www.google.com.tr
Kişisel Bulut Depolama Alanı - Microsoft OneDrive
Dosyalarınızı ve fotoğraflarınızı OneDrive’a kaydederek bunlara istediğiniz her cihazdan ve her yerden erişin. Daha fazla bilgi edinin ve 5 GB ücretsiz kişisel bulut depolama alanına hemen sahip olun.www.microsoft.com
Ayrıca bellek güncel oyunlar için sınırda kalıyor. O belleği 16 GB yükseltebilirsen daha iyi olur. Ayrıca uygulamaların geç açılması kalitesiz, Firmware güncellemesi almamış ya da sağlık değeri kötü SSD ya da HDD kullanıyorsan olabilir. Tabii sistemi kullanımına da bağlı. Arka planda onlarca şey açıksa uygulama açılış hızını yavaşlatabilir.
Dizüstü bilgisayar ve masaüstü çok fark ediyor. Dizüstü marka ve modelin nedir?
Dostum bu işi biliyorsun. Casper Excalibur G770 en dandiklerinden biri. Belleği yükseltmek için maddi durumum yok ki zaten 8 GB yetiyordu önceden sonra sapa sardı. Yedekleme içinde internet hızımız kötü kardeşim şu an yedekleyip bir formatlasam 3-4 gün sürer yüklemeler. Ve evet sistemi çok hunharca kullanıyorum bazen saatlerce açık öylece duruyor bazen bir uygulama açılana kadar çok fazla basıyorum. Yıprandığı belli oluyor aslında