1650 Ti GTA 6 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

OrchiiX

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
500 GB SSD
Ekran kartı
Nvidia Geforce 1650Ti 4gb
İşlemci
İ7 10th generation
Evet bildiğiniz gibi 5 Aralık 2023 tarihinde GTA 6 fragmanı çıkıyor. Benim aklıma ise şu soru takıldı acaba NVIDIA GTX 1650 Ti 4 GB GTA 6 oynatır mı? Oynatırsa hangi ayarlarda ve kaç FPS? Biliyorum sistem gereksinimleri açıklanmadan bir şey söylemek mantıksız.

Biliyorum sistem gereksinimleri açıklanmadan bir şey söylemek mantıksız.

O zaman söylediklerimizde mantıksız olur.

Evet bildiğiniz gibi 5 Aralık 2023 tarihinde GTA 6 fragmanı çıkıyor. Benim aklıma ise şu soru takıldı acaba NVIDIA GTX 1650 Ti 4 GB GTA 6 oynatır mı? Oynatırsa hangi ayarlarda ve kaç FPS?

Bence 1920x1080P'de 60 FPS üstü oynatır, Low ayarlarda. Online oyuncusu çok fazla ve Online oyuncuların hepsinde de 4xxx serisi ekran kartı yok.

Bence GTA 6 düşük sistemlerde dahi oldukça stabil çalışacak.

Bence o kadar kesin konuşulmaması gerekiyor. GTA 5 de bile MSAA ayarı 4X 8X yapıldığında FPS'yi aşağılara çekiyor. Kaldı ki bunu güncel 3000-4000 serisi kartlarda yapıyor. GTA 6 DLSS ve Ray Tracing ile gelirse ki bence öyle gelecek anca o şekilde FPS tarafından kurtarırlar. Onun dışında oyunculara yeni kart aldırmak için RTX 5000 serisi ekran kartları ile beraber çıkış yapacağını düşünüyorum.

Evet bildiğiniz gibi 5 Aralık 2023 tarihinde GTA 6 fragmanı çıkıyor. Benim aklıma ise şu soru takıldı acaba NVIDIA GTX 1650 Ti 4 GB GTA 6 oynatır mı? Oynatırsa hangi ayarlarda ve kaç FPS? Biliyorum sistem gereksinimleri açıklanmadan bir şey söylemek mantık.

Dusuk orta belki 30 45 hadi bilemedin 50 alsin RTX uyarli yaparlar tahminen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı