1650 TL'ye Oyun Sistemi

MuratAbi

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bütçe 1650 TL oyun sistemi toplayacağım yardım edermisiniz ?
Monitör, fare, klavye olmayacak. Sade kasa içi olucak.

Technopatın Youtube kanalını ziyaret edersen düşük fiyata oyun bilgisayarı toplama rehberi vvar. O pc de 240GB SSD kullanılmış sen bunu 120 ye indirirsen fiyat senin istediğin gibi olur.

Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Bö…:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha geçen gün arkadaşıma topladım ekran kartı gerekmeden bf4 crysis3 orta seviye de oynatıyor. İlerde yani bir sene sonra paran olduğunda tek yükseltmen ekran kartı olur oda bir r9 290 ya da gtx970 falan olur. Ram mrz leri özellikle yüksek olmalı bu işlemci bunu istiyor ve bu fiyata bu ramler son 16 adet direk onları alarak başla.

Sen 1650 TL demişsin ama ben 1600 yaptım muhtemelen de sen ramleri alamayıp kaçırırsın aynı ram 50 lira üstü bir fiyata çıkar kalan paranı oraya harcarsın. Elini çabuk tutup bu ramleri alırsan da, işlemcinin stok fanı dandik onun yerine 50 liralık bir işlemci soğutucu alırsın. Parçaları değiştime bu haliyle oldukça uyumlu. Yok ben ekran kartı takacağım oyun oynamak istiyorum diyorsan da zaten bu işlemcinin içinde R7 bir ekran kartı var dert etme gayet başarılı bir şekilde oyun oynarsın.

tekno.jpg

@Suleymanozer ekran kartı gerekmeden bf4 crysis3 oynuyor ? Ha ? Neyse @Gankmachine haklı bende o videolardan yararlanmanızı tavsiye edecektim. Sağlam performansa istediğiniz ücrette ulaşacağınıza emin olabilirsiniz. Çekinmeden alınız. İyi akşamlar.

@Qwerty delisi izlemeye üşenirsen diye yazıyorum 30-40 fps de oynatıyor. Lütfen BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYINIZ. Arkadaşıma topladık bu sistemi ve yazdığım oyunları denedik oynadık oynuyoruz. Bu paraya ekran kartlı toplanacak başka bir sistemden daha iyi sonuç alınır mı? Zor. Yukardaki videoda görünen intel pentium işlemci çok özel bir işlemci, oc gerekiyor. onu da herkes yapar mı, bilir mi tartışılır.

Daha geçen gün arkadaşıma topladım ekran kartı gerekmeden bf4 crysis3 orta seviye de oynatıyor. İlerde yani bir sene sonra paran olduğunda tek yükseltmen ekran kartı olur oda bir r9 290 ya da gtx970 falan olur. Ram mrz leri özellikle yüksek olmalı bu işlemci bunu istiyor ve bu fiyata bu ramler son 16 adet direk onları alarak başla.

Sen 1650 TL demişsin ama ben 1600 yaptım muhtemelen de sen ramleri alamayıp kaçırırsın aynı ram 50 lira üstü bir fiyata çıkar kalan paranı oraya harcarsın. Elini çabuk tutup bu ramleri alırsan da, işlemcinin stok fanı dandik onun yerine 50 liralık bir işlemci soğutucu alırsın. Parçaları değiştime bu haliyle oldukça uyumlu. Yok ben ekran kartı takacağım oyun oynamak istiyorum diyorsan da zaten bu işlemcinin içinde R7 bir ekran kartı var dert etme gayet başarılı bir şekilde oyun oynarsın.

Eki Görüntüle 41268

APU işlemci alıp sonradan ekran kartı almak saçma olur.

Benim hatam, cahilliğime verin bilmiyordum bu özelliği :D Ancak yine de ben ayrı bir ekran kartının alınmasından yanayım. Mantle desteği tam gelişmemiş video da söylendiği gibi. Ama yine de değerlendirilebilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı