1660 Gaming X ile 1660 Super Gaming X arasında fark var mı?

mertapaydnn

Centipat
Katılım
12 Mart 2020
Mesajlar
25
Çözümler
1
Arkadaşlar internetten 1660 Gaming X kart sipariş verdim. Fakat kafamda soru işareti kaldı. Süper Gaming X zannediyordum kartı. Hala emin değilim ikisinin farklı kart olup olmadığından. Aralarında fark var mı yoksa kartlar aynı mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1660 Super, 1660'ın performansından çok daha fazlasını veriyor hatta 1660Ti ile eşit performansa sahip. 1660'da kullanılan GDDR5 bellekler GPU'ya darboğaz yaptığı için NVIDIA 1660 Super adında bir şey değiştirmeden sadece GDDR5 yerine GDDR6 kullanarak bu kartı piyasaya sürdü. Yani ikisi farklı kart.
 
1660 bir model 1660 Super ayrı bir model. Gaming X olayı ise daha farklı siparişinizin ekran görüntüsünü atarsanız yardımcı olabilirim.
A.PNG
 
Siz Super olmayan modeli almışsınız. Bu fiyata 1660 Super'ler satılıyor. Bence iptal edin veya gelir gelmez iade edin kagolanmışsa eğer.

 
Fiyatı Super'e göre çok uygunsa bilemem ancak diğer türlü çok büyük yanlış yapmışsın. Super olan neredeyse 1660 Ti performansında bir kart. Dediğim gibi fiyatını çok uyguna denk getirdiysen bilemem ancak çok fiyat farkı yoksa iade edip Super almak daha mantıklı.
 
Siz Super olmayan modeli almışsınız. Bu fiyata 1660 Super'ler satılıyor. Bence iptal edin veya gelir gelmez iade edin kagolanmışsa eğer.

kargolandı geliyor. Link bulabilirseniz paylaşabilir misiniz?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı