İşlemcinin dahili grafik kartı olabilir.
Laptop değil bu.İşlemcinin dahili grafik kartı olabilir. MC de F3'e bastığınızda olması lazım ekranda yazılar falan çıkıyor. Orada sol üst tarafa bir bakın. GTX 1660 Super yazmıyorsa NVIDIA Denetim Masası üzerinden Minecraft'ı seçerek NVIDIA gpdunu kullan deyin ya da o kadar uğraşmaj istemezseniz direk tüm sistemin 1660 Super'i kullanmasını sağlayın.
10100F de dahili grafik kartı yok ki.
GPU: 1660 Super.
CPU: i3 10100F.
RAM: 8+8 2666MHz.
Sistem bu, Minecraft son ayarlarda 35 FPS alıyorum. Mount and Blade Warband son ayarlarda 50 FPS alıyorum. CS:GO son ayarlar ortalama 150 FPS alıyorum. Ne yapmalıyım?
Laptop değil bu.
@unlivaed sistemi aldığınızdan beri mi böyle?
Ekran kartı driverlarını yani sürücülerini kurdunuzmu diğer sürücüleri Windows orijinal mi?Bugün elime ulaştı.
Tüm bileşenleri yazın depolama güç kaynağı kasa ısınma sorunu olabilir güç kaynağı yeterli olmayabilir ya da ekran kartı güç kabloları tam oturmamış veya eksik olabilir.
Ekran kartı driverlarını yani sürücülerini kurdunuzmu diğer sürücüleri Windows orijinal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.