1660 Super ve i3 9100F darboğaz

Atilla1

Centipat
Herkese selam, bu şekilde çok konu var. Fakat ben yine de sorayım. GeForce 1660 Super var elimde. Salaklık yapıp i 3 9100 F aldım, Detroit Become Human'da darboğaz oluyor. R 4K ya da aldım ama iflah olmuyor, bildiğiniz farklı yöntem var mı?

Evet? çok rahat besleyebilir 1660S'i hatta 2060'ı bile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet. Bazı mucizelere göre 3090'ı da besleyebiliyor.

Aga sen şaka falan olmalısın kamera şakası mı bu?
Bir dediğim şekilde yazsana. Bilmeden konuşmam ben. 1 yılda en az 30 konu açıldı. Birisi sistem değiştirdi hatta. Bu konuya da birisi yazmış.

Yaz da gör!
Ana kartım H310 PRO 10100 F'i destekler mi?
Maalesef. Anakart ve işlemcinizi satıp az bir farkla 10100F ve H410 alabilirsiniz.

Bir dediğim şekilde yazsana. Bilmeden konuşmam ben. 1 yılda en az 30 konu açıldı. Birisi sistem değiştirdi hatta. Bu konuya da birisi yazmış.

Yaz da gör!

Maalesef. Anakart ve işlemcinizi satıp az bir farkla 10100F ve H410 alabilirsiniz.
Konu açılması bunun gerçek olduğunu mu gösteriyor peki ? Ben 20-30 tane oyun oynadım, hiç yaşamadım mesela?

Konu açılması bunun gerçek olduğunu mu gösteriyor peki ?
Anlam veremiyorum böyle kişilere, sırf oyun optimizasyonları yüzünden oluşan sorunları darboğaza bağlıyorlar. Çerez gibi kalır i5-9400F'e o GPU.
Hadi görüşürüz. Araştırmadan argüman sunmadan tartışmaya girenlere hiç katlanamam kusura bakmayasın.
Böyle konuşuyorsunuz ama i5 8400 ile RTX 2060 sistem topladı bir keresinde Technopat haberiniz var mı bilmiyorum. İ5 9400F %13 daha güçlü i5 8400'e göre buradan çıkarım yapabilirsiniz diye düşünüyorum. ;)

Son düzenleme:
Hadi görüşürüz. Araştırmadan argüman sunmadan tartışmaya girenlere hiç katlanamam kusura bakmayasın.
Argümanın var mı kanıtlaman lazım ama?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı