Herkese selam, bu şekilde çok konu var. Fakat ben yine de sorayım. GeForce 1660 Super var elimde. Salaklık yapıp i 3 9100 F aldım, Detroit Become Human'da darboğaz oluyor. R 4K ya da aldım ama iflah olmuyor, bildiğiniz farklı yöntem var mı?
Hayır anakartınız yalnızca 8. nesil ve 9. nesil CPU'ları destekliyor.Ana.
Ana kartım H310 PRO 10100 F'i destekler mi?
Evet? çok rahat besleyebilir 1660S'i hatta 2060'ı bile.
Bir dediğim şekilde yazsana. Bilmeden konuşmam ben. 1 yılda en az 30 konu açıldı. Birisi sistem değiştirdi hatta. Bu konuya da birisi yazmış.Aga sen şaka falan olmalısın kamera şakası mı bu?
Maalesef. Anakart ve işlemcinizi satıp az bir farkla 10100F ve H410 alabilirsiniz.Ana kartım H310 PRO 10100 F'i destekler mi?
Hayır anakartınız yalnızca 8. nesil ve 9. nesil CPU'ları destekliyor.
"Tatava" yapmayı bırakıp testleri düzgünce izleyebilir misiniz? Gerekli açıklamayı size sundum, 9. nesil olması tek çekirdek performansının iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.Evet. Bazı mucizelere göre 3090'ı da besleyebiliyor.
Konu açılması bunun gerçek olduğunu mu gösteriyor peki ? Ben 20-30 tane oyun oynadım, hiç yaşamadım mesela?Bir dediğim şekilde yazsana. Bilmeden konuşmam ben. 1 yılda en az 30 konu açıldı. Birisi sistem değiştirdi hatta. Bu konuya da birisi yazmış.
Yaz da gör!
Maalesef. Anakart ve işlemcinizi satıp az bir farkla 10100F ve H410 alabilirsiniz.
Hadi görüşürüz. Araştırmadan argüman sunmadan tartışmaya girenlere hiç katlanamam kusura bakmayasın.Konu açılması bunun gerçek olduğunu mu gösteriyor peki? Ben 20-30 tane oyun oynadım, hiç yaşamadım mesela?
Anlam veremiyorum böyle kişilere, sırf oyun optimizasyonları yüzünden oluşan sorunları darboğaza bağlıyorlar. Çerez gibi kalır i5-9400F'e o GPU.Konu açılması bunun gerçek olduğunu mu gösteriyor peki ?
Böyle konuşuyorsunuz ama i5 8400 ile RTX 2060 sistem topladı bir keresinde Technopat haberiniz var mı bilmiyorum. İ5 9400F %13 daha güçlü i5 8400'e göre buradan çıkarım yapabilirsiniz diye düşünüyorum.Hadi görüşürüz. Araştırmadan argüman sunmadan tartışmaya girenlere hiç katlanamam kusura bakmayasın.
Argümanın var mı kanıtlaman lazım ama?Hadi görüşürüz. Araştırmadan argüman sunmadan tartışmaya girenlere hiç katlanamam kusura bakmayasın.
Gerekli kanıtı bıraktım ben hocam.Argümanın var mı kanıtlaman lazım ama?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.