wGodfather
Hectopat
- Makaleler
- 1
1660 Super ve R5 3500X oyunlarda takılma sorunu yaşıyorum.
O ben değilim.
Sizin bu arkadaş olduğunuzu düşündüm açıkçası. Aynı işlemci ve ekran kartı, aynı sorun, yeni üyelik ve aynı şekilde sorunu detaylı olarak anlatmama durumu. Değilseniz günahınızı almayayım aman ama baya benzer geldi.
Bilgisayarı itopyadan mı aldın?1660 Super ve R5 3500X oyunlarda takılma sorunu yaşıyorum.
evet bilgisayarı itopyadan aldımO ben değilim.
Bilgisayarı itopyadan mı aldın?
CSGO da oluyo LOL de oluyo oynadıklarım bunlar GTAV dede oldu yani oynadıgım oyunlarda ama en cok CSGO OYNADIGIM ICIN ONDA OLUYOHangi oyun?
csgo oynarken birden donuyo yani arada bi oluyo süresi tam belli olmuyo genelde ama donuyo her zamanda olmuyo bilgisayardıya götürdüm donanlımsan bişey degil dedi internetten kendim testler yaptım bende bişey bulamadım ama sorun hala devam ediyo"Doktor bey karnım ağrıyor" gibi bir şey olmuş bu. Biraz daha açmanız gerek.
"Doktor bey karnım ağrıyor" gibi bir şey olmuş bu. Biraz daha açmanız gerek.
kapalı evetV-Sync kapalı iken mi yaşıyorsunuz?
Sorunu cozebildin mi? Ayni ekran kartini almayi dusunuyorum ama boyle cok konu var ayni islemci ayni kart ile, merak ettim.1660 Super ve R5 3500X oyunlarda takılma sorunu yaşıyorum.
Ryzen 5 2600 al rahat ol. Bu işlemci çok yükte çalışıyor ve hala aynı.Sorunu cozebildin mi? Ayni ekran kartini almayi dusunuyorum ama boyle cok konu var ayni islemci ayni kart ile, merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.