Evet ben de fark etmemişim. Kesinlikle 1660Ti Armor.Gaming X diyen arkadaşlar bir ekran kartı Ti birisi normal sanırım görmediniz bunu. Tabi ki 1660Ti Armor.
Aradaki performans farkına bakmanızı tavsiye ederim. Sorunu fazla güç tüketmesi ama PSU müsaitse dedim.Şu modeli önermeyi bırakın bence, internette o model hakkında araştırma yaparak ne kadar sorunlu olduğunu herkes görebilir.
Aradaki performans farkına bakmanızı tavsiye ederim. Sorunu fazla güç tüketmesi ama PSU müsaitse dedim.
hangisi daha fazla fps verir ?FPS olarak oyunlarda 2-3 fps fark eder. Ayrıca Gaming X daha soğuk çalışır. Ama Armor modelinde de sıcaklıklar normal derecede olduğu için bir handikap sayılmaz. Aradaki fiyat farkı 50 TL'nin üstündeyse Armor modelini tercih etmenizi öneririm.
2-3 fps den daha fazla fps farkı vardır ve 1660ti daha iyidir.hangisi daha fazla fps verir ?
Yapmaz.pekala başka birşey soracağım 1660ti armor ve r5 1600 darboğaz yapar mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.