1660 Ti ekran kartı fanı çalışmıyor

Arkadaşlar herkese merhaba, yayıncılık ile uğraşıyorum. Yayındayken anlık PC kapandı kendiliğinden, ekran gelmedi ve inanılmaz bir fan sesi geldi. Sonra belki virüs falan bir şey olmuştur diye formatladım sonra sadece bir ekrandan görüntü geliyordu. Resetleyim belki düzelir dedim fakat ekran hiç gelmedi bu sefer kasanın içine baktım, ekran kartı fanı 5 saniye çalışıp duruyordu hiç ekrana görüntü gelmedi. Fan temizledim RAM çıkarıp taktım fakat düzelmedi. Sorun sizce nedir? Nasıl hallederim. Sistemim:

• 1660 Ti ekran kartı.
  • Ryzen 2700X işlemci.
  • 16 GB RAM.
  • ASRock anakart (Modelini hatırlamıyorum.)
  • 500 sart PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese merhaba, yayıncılık ile uğraşıyorum. Yayındayken anlık PC kapandı kendiliğinden, ekran gelmedi ve inanılmaz bir fan sesi geldi. Sonra belki virüs falan bir şey olmuştur diye formatladım sonra sadece bir ekrandan görüntü geliyordu. Resetleyim belki düzelir dedim fakat ekran hiç gelmedi bu sefer kasanın içine baktım, ekran kartı fanı 5 saniye çalışıp duruyordu hiç ekrana görüntü gelmedi. Fan temizledim RAM çıkarıp taktım fakat düzelmedi. Sorun sizce nedir? Nasıl hallederim. Sistemim:

• 1660 Ti ekran kartı.
  • Ryzen 2700X işlemci.
  • 16 GB RAM.
  • ASRock anakart (Modelini hatırlamıyorum.)
  • 500 sart PSU.
Psu'nun modeli nedir tam olarak?

Ekran kartı fanı zaten 55 dereceyi geçmeden dönmez onunla ilgili bir soruysa gerçi modele göre de değişebilir. Bir de her zaman yayın yapıyorken birden mi oldu yoksa daha önce de kapanma oluyor muydu?
Efendim o yayında olmadan 2 saat önce sadece discorddayken olmuştu
Efendim pc olmadığı için int den baktım da emin değilim ama galiba fark force+500w+80 yarı modüler olabilir
Psu'nun modeli nedir tam olarak?
Efendim pc olmadığı için int den baktım da emin değilim ama galiba fark force+500w+80 yarı modüler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı