1660 Ti FPS sorunu

penkyx

Hectopat
Bu 2. oluyor. Önceden RX 580 ekran kartımda olmuştu. Şimdi 1660 Ti'da oluyor. PUBG'de Ultra ayarlarda 65 FPS'e kadar düşüyorum. Ortalama 77 FPS alıyorum. Başkaların videolarında ortalama 100 FPS alıyorlar. Sıcaklık değerim en fazla 66. +70 Core clock +105 Memory clock overclocklı. Sıkıntı nedir? RAM olarak sıkıntı yok. 16 GB 3000 MHz RAM var. İşldmcim AMD Ryzen 3600 4.2 GHz

Son düzenleme:
Bence değerleri normal aralığa alıp tekrar denemenizde fayda var forumda GTX 1070 Overclock'u isimli bir yazım vardı bundan 3 ay evvel yazmıştım 2000MHz'e OC yapınca 1070 Ti performansı almıştım 2150 yapınca performansı düşmüştü hem de kart randımanlı değildi. Çünkü sisteminizin geneli sıkıntısız sadece 3600MHz RAM'li olan modelini çok yakın arkadaşım kullanıyor ben daha bir sıkıntısına şahit olmadım.
çok teşekkür ederim bu saatde o kadar yardımcı oldunuz 🙏

Son düzenleme:
Büyük haritalı ve kalabalık oyunlarda tam optimizasyon çok kolay iş değil. Aynı haritada aynı yerde bile duruyor olsan, bir önceki oyundan farklı sonuç olabilir. Çevrende bulunan insanlar da etki ediyor. 2017 başından beri PUBG oynuyorum. Oyunları yüksek grafik seviyesinde oynamayı seven biri olarak kenar yumuşatma ve doku ayarı dışında tüm ayarları en düşüğe alıyorum. Diğer ayarların görsele çok az katkısı olmasına rağmen performansı fazla etkiliyor. Tüm bu nedenlerden, PUBG gibi bir oyunu yüksek ayarlarda oynayıp FPS sıkıntısı çekmek gereksiz. Ne yaparsanız yapın, o FPS düşecek. İdeal ayarlarda oynamak en azından aşırı çakılmaların bir miktar önüne geçer.

Hocam az önce Pupg de ultra ayarlarda sistemi test ettim. Ultra da 60-70 Fps aldım ev de ise 50'ye kadar düştü. Yüksek ayarlara aldığım zaman minimum 90 genel olarak 100-110 arası oynattı. (Ekran kartım RX580 8GB). Fps bulunduğun yere göre ve çevreye göre farklılık gösteriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

çift modüllü

Rayzen le inteli kıyaslama fark olabiliyor ana karttan ana karta ve m2 ssd de bile fark var ki bu videodaki pc nin ramlari en az 3600 mhz dir yoksa böyle bi durum olma durumu söz konusu olmaz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı