GTX 1660 Ti düşük FPS sorunu

Rononcy

Hectopat
Makaleler
1
Selamlar. Geçen gün 1660Ti model ekran kartı ile sistem topladım. Pubg-Fortnite gibi oyunları gayet güzel oynatırken CSGO'da en düşük ayarlarda 1080p'de 90 FPS oynatıyor. Arada 100'e çıktığı da oluyor fakat benden düşük model ekran kartlarında bile 200+ alıyorlar. 1660Ti CSGO FPS testlerine baktığımda ise 300 düzeylerinde alındığını görüyorum bendeki sorun nedir ? Ekran kartı driverlarım güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet katiliyorum zayif bir islemci degil. Zaten dedigim gibi GTX 750 ti ile hicbir problem yoktu. Fakat Bottleneck Calculator - PC Builds sitesinden darbogaz testi yaptim ve %33 darbogaz cikti. Islemcimin grafik kartina yetmedigini soyluyor.
Az önce dediğin siteye girip aynı sistemi yazdım 1660ti 5 2600 işlemci 0,25 darboğaz çıktı sen de bi yanlış var

Hocam güç ayarlarından yüksek performans yapmayı denedin mi
Yaptim hocam farkeden bir sey olmadi
Az önce dediğin siteye girip aynı sistemi yazdım 1660ti 5 2600 işlemci 0,25 darboğaz çıktı sen de bi yanlış var
Zaten AMD Ryzen 5 2600 zaten GTX 1660 Ti ile bottleneck olmadan çalışan en iyi işlemciler sıralamasında 10. sırada. Bu yüzden işlemcin ile ekran kartın uyumlu. Fakat benim sistemimle yaptığım hesaplamada %33 bottleneck çıkıyor çünkü işlemci, ekran kartına göre bir tık geride.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    22,3 KB · Görüntüleme: 116
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    30,5 KB · Görüntüleme: 111
i5 6600k yerine i5 9600k yı satın aldım. Şu anda ultra ayarlarda 300 fps sabit alıyorum. CS:GO'nun işlemci bazlı bir oyun olduğunu biliyordum fakat bu kadar olacağını tahmin etmezdim. FPS 100'den 300'e çıktı.

Selamlar. Geçen gün 1660Ti model ekran kartı ile sistem topladım. Pubg-Fortnite gibi oyunları gayet güzel oynatırken CSGO'da en düşük ayarlarda 1080p'de 90 FPS oynatıyor. Arada 100'e çıktığı da oluyor fakat benden düşük model ekran kartlarında bile 200+ alıyorlar. 1660Ti CSGO FPS testlerine baktığımda ise 300 düzeylerinde alındığını görüyorum bendeki sorun nedir ? Ekran kartı driverlarım güncel.
Knk bende
1660 ti var msı bende de csgo gerektiğinden az fps alıyo çozüm bulduysan benlede paylaşırsan sevinirim

Knk bende
1660 ti var msı bende de csgo gerektiğinden az fps alıyo çozüm bulduysan benlede paylaşırsan sevinirim
Geforce experience yüzünden olduğunu fark ettim ve sildim. Bilgisayarı çok zorluyordu, sildiğimde her oyunda bir 10 fps arttı ve zamanla rayına oturdu fps değerim. Özel olarak sadece RAM'leri 2933mhz yaptım BIOS'tan. (2133'tü)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı