Bunu göremiyorlar işte.İleride Sistemini upgrade edip 2k monitör alıp 1080p'de oynayabilir.
Aslında benim de düşünce buydu ama bu bütçeyle biraz zor tabi.
İleriide ? 2 yıl 3 yıl sonrası için mi arkadaş 40-50 fps ile oyun oynayacak. Güldürmeyin beni.İleride Sistemini upgrade edip 2k monitör alıp 1080p'de oynayabilir.
Sadece oyun odaklı düşünmemek lazım. Kaldıki ekran kartının, monitörden daha kolay değiştirilebildiğini düşünüyorum.İleriide ? 2 yıl 3 yıl sonrası için mi arkadaş 40-50 fps ile oyun oynayacak. Güldürmeyin beni.![]()
Sistem parçalarını her yıl değiştirmiyor insanlar. En az 2 yıl gideri var 1660 Ti’nin. Kardeşim bu 2 K al diyenleri dinleme. Pişman olursun.
1080p ne demek biliyor musunuz? Bide yaşınızı merak ettim 13 mü?İleriide ? 2 yıl 3 yıl sonrası için mi arkadaş 40-50 fps ile oyun oynayacak. Güldürmeyin beni.![]()
Yaşım 25, 1080p(FHD) karta 2K önerecek kadar bilgisiz olduğunu çok iyi biliyorum.1080p ne demek biliyor musunuz? Bide yaşınızı merak ettim 13 mü?
Konuyu saçma bir noktaya çekmeyin. Ego ile alakası yok arkadaşı yanlış yönlendiriyorsunuz, yapmayın.Yaşınız 25 Egonuz Tavan![]()
![]()
Şimdi ciddiye alır![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.