1660 Ti PUBG GPU kullanımı %50'yi geçmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

TheUgly

Centipat
Arkadaşlar;

i7-7700.
1660 Ti OC Edition.
16 GB RAM.

Sistem ile PUBG'de 1-2 ay önce 130-140FPS alırken şimdi 80-90 FPS alıyorum. Paraşütle yere düştüğüm anda 40-50 FPS'e kadar düşüyor.
Çatışma esnasında oyun duracak gibi oluyor 20-25 FPS'e kadar düşüyor.
GPU kullanımı %50'nin üzerine çıkmıyor. Sebep GPU olabilir mi?

Grafikleri yükseltirseniz yük Gpu ya binecektir. Grafiklerinizi yükseltin tekrar deneyin. Darboğaz olması saçma cidden.
Tüm ayarları ultra'ya aldım.Gpu kullanımı %60 max
1080p oynuyor zaten i7-7700'e darboğaz yapması imkansız yani son zamanlarda bilgisayarınızda bir değişiklik ya da ne bileyim bir şeyler yaptınız mı ?
Hayır hiçbir değişiklik yapmadım.

Hocam işlemci normal şartlarda bu ekran kartıyla darboğaz yapmaz işlemci soğutucusu iyi durumda mı bir kontrol edin derim eğer sağlamsa donanımsal bir sıkıntı olabilir.

İşlemciyi çok kullanan bir oyun. Tüm ayarları en düşüğe alın. Görüş uzaklığı destansı yapın. Competitive ayarlarda biraz daha düzelir. Ayrıca arkada çalışan uygulamalar var mı kontrol edin, varsa kapatın. Discord da etken olabiliyor.

İşlemciyi çok kullanan bir oyun. Tüm ayarları en düşüğe alın. Görüş uzaklığı destansı yapın. Competitive ayarlarda biraz daha düzelir. Ayrıca arkada çalışan uygulamalar var mı kontrol edin, varsa kapatın. Discord da etken olabiliyor.
Tüm ayarlarım en düşükte,arkada sadece discord çalışır durumda oynuyorum.İşlemci kullanımı %50-55'i geçmiyor.

Tüm ayarlarım en düşükte, arkada sadece Discord çalışır durumda oynuyorum. İşlemci kullanımı %50-55'i geçmiyor.

MSI Afterburner CPU'ya dair tüm değerleri gösterin bu işlemcinin %100'de olması için oyundayken taban frekansının altında çalışıyor olsa gerek.
CPU frekansını , voltajını ve çektiği gücü (Watt) gösteren değerleri oyundayken aynı şekilde SS atınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı