1660 Ti Skyrim 30 FPS limiti

İşletim sistemi
Windows 10
Orijinal Skyrim ya da Oldrim(ya da direk LE) diye de bilinen sürüm 32 bit.Bu yüzden bazı sıkıntılara sahip.Bu sıkıntıları çözmek için Oldrim'de ENB kullanılması şart.Şuan saat 02:53 ve ben tembel biri olduğum için sana detaylı anlatmakla maalesef uğraşamayacağım.

2020'de Skyrim'i modlamadan oynamak delilik.

Bu arada çok üzgünüm ENB nedir,ne yapar;şuan detaylı bir şekilde anlatasım yok.En kaba haliyle oyunlarda kullanılmayan efektleri kullanma ve oyunların sistem kaynaklarını nasıl kullanacaklarını ayarlamaya yarayan bir program,sitesi enbdev verdim aşağıda.

Tool Setup: ENB - Nexus Mods Wiki /nasıl kullanılacağına dair link.

TES Skyrim /ENB linki,eğer olurda bu sayfayı kaybedersen news kısmından giriyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
/Oldukça kısa bir şekilde ENB binary kurulumu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Can Süngür'ün anlattığı türkçe kaynak,baya eski ama takılırsan ve ingilizce bilmiyorsan buradan bakarsın.

ENB indirdikten sonra ayarlardan fps limitini belirleyebilirsin hepsi enblocal.ini'de.Eğer ENB saçmalığı ile uğraşamam diyorsan nvdia kontrol panelinden Skyrim için vertical sync bak,Hz'nin yarısına lockluyordu sanırım.Ya da Nvidia Inspector kullanıp Frame Rate Limiter'ı direk 60 yapabilirsin.Çok basit bir şey ama laptoplarda fişe takılı değilse 30'a kilitleyebilir.Ya da mod falan kullanıyorsan sıkıntılı modlar var yine 30'a kilitleyebilir.

O kadar çok yol var ki saatlerce yazabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı