1660 Ti ve i5 9600K LoL'de mouse ile sağ sol yapınca görüntü hafif kasıyor

jackarmis

Kilopat
Katılım
10 Mart 2019
Mesajlar
1.577
Arkadaşlar selam, Lütfen bana yardım edin. Heves ederek 6-7 ay önce bir PC dizdik 9 milyara ama bir oyunu rahatça oynayamıyoruz. Basit bir ayarla çözüleceğini düşünüyorum ama nasıl bilmiyorum. Soruna gelirsek LoL ayarlarım aşağıdaki gibi. Fakat mouse ile bir anda sağ-sol veya aşağı-yukarı yapınca sanki ekran blurlaşıyor veya hafif bir kasma oluyor adını tam adlandıramıyorum. 'Dikey senkronizasyonu bekle' işaretini tiklersem bu sorun ortadan kalkıyor fakat bu seferde karakteri yürütürken belli aralıklarla örneğin 30 saniyede bir karakter bir anda 1 metre ileri falan ışınlanıyor. Yani 2 ucu boklu değnek. İkisini de tiklersem bu sefer 2 sorunda ortadan kalkıyor fakat bu seferde 5V5'lerde anlık 1-2 saniye kasma oluyor. Yani uzun lafın kısası ayarları aşağıdaki gibi kullanmak istiyorum fakat mouse ile bir anda sağ sol yapınca ekranın kasmasını veya yavaşlamasını istemiyorum. Umarım anlatabilmişimdir.

Not: Ekran kartı güncel, Windows güncel, v-Sync teknolojisini açıp denedim olmadı, bilgisayarın bir parçasında sorun yok. Sorunun NVIDIA denetim masasından veya Windows ayarlarından bir şekilde çözüleceğini düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

PC özellikleri: i5 9600K, 1660Ti Ventus XS OC ekran kartı, 480 GB NVMe M.2 SSD, 16 GB RAM, Z-390 anakart. Monitörüm ise: ViewSonic XG2401 ve Windows 10 Pro kullanıyorum.

lol.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı