1660 Ti vs 3050 ekran kartı

8K civarına RTX 3050 alan bihaber devasa kitleyi düşünüyorum da ne kötü düşünsene. Satıcılar bayram ediyordur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özellikle Trendyol'da falan saçma sapan "oyuncu bilgisayarı" adı altında satılan ürünler var ya. Meşrebine göre fiyatları da yüksek. Çocuk, babasına bir şekilde aldırıyor bunu. 3 gün sonra bilgisayar açılmamaya başlıyor. Evin içindeki kaosu düşünemiyorum...

AMD önermiyorum çünkü illaki gördünüz mesajlardan benim önermeme gerek yok. Şimdi NVIDIA pazarlamasını ve kullanıcı güvenilirliğini gayet iyi yaptı DLSS ile oyunculara gel bana dedi (AMD daha iyi yaptı bunu örnek olarak söylüyorum) uzun süre arıza vermeden çalışacak ürünler çıkardı (teknoloji şans işi bazısında oluyor bazen her kartta ama dediğim gibi bunu az ihtimalde tutmaya özen gösterdi) şimdi sen bir ekran kartı alırsan önce bir markaya sonra marka geçmişine bakman gerekir (AMD değil ekran kartı markalarını kastediyorum seçerken dikkat ederseniz ihtimali en düşüğe alırsınız :)).

Kısaca RX 6600 XT indirimi kovalayın.

3050 nasıl 8300? 6000-6500 bandında. Bu ikili arasından 3050 daha iyidir.
O bütçede 6600 alınır. Bu forumda kaç kere söylendi bilmiyorum. Mesela 6600 XT geçen gün 6600TL fiyata satıldı. Yine gelir mi emin değilim fakat gelmezse de güç tüketimi mükemmel ve OC potansiyeli harika olan 6600 var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1660 Ti fazlasıyla yeterli olacaktır, 3050'nin 2 artısı var 2 GB VRAM ve DXR desteği, şahsen sizin yerinizde olsam (eğer sadece bu 5 oyunu oynuyorsam) 2 GB VRAM bana bir şey katmayacağı için ve DLSS de bu oyunlarda olmadığı için, 1660 Ti alırım ama fiyatlar çok benzerse iki kartın da, o zaman üstüne koyup 3050 alabilirim, ki bence bir ihtimal başka bir oyun oynamayacaksanız 6500 XT de yeterli olur sizin için, Forza'da ayarları ultraya çekmiyorsanız eğer.

Fiyat farkına değmez 3050 almak
Fiyat farkı yok zaten. Konu sahibi araştırmasını iyi yapamamış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı