1660 Ti vs Xbox Series S

Merhaba arkadaşlar. Günlerdir beynimi kemiren bir soruyu size sormak istiyorum. Bende 1660 Ti 1600 AF'lik bir sistem var. Ancak ben PC'nin optimizasyon sorunlarından bıkmış bir kullanıcıyım. İşten çıkınca 2 saat oyun oynayıp yatma kafasında bir oyuncuyum. Ancak PC'nin internette gezinmesinden de vazgeçecek gibi değilim. Önümde 2 seçenek var.
1) sadece 1660 Ti satıp, yurt dışı Series S almak.
2) komple PC'yi satıp, Series X almak.

Bu ikisi arasında kalmış durumdayım. Xbox Series S'in performansının hayal kırıklığı yarattığını, 30FPS konsolu olduğunu okuyorum ve bu beni geri çekiyor. Ama ekonomik olarak X alacak durumumda yok. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

Bana da bu şekil git geller oluyordu. Sana önerim güzel bir gamepad al, güzel oyunlar indir oyna. Biraz farklılık istiyorsan PC'ni değerinde sat. Paran cebinde kalsın. Konsol alacaksan Series S'e para verme. İkince el temiz 1500TL'ye bir PS4 al oyna. Ya da komple satıp yurtdışından getirtme imkanın varsa Series X al. Bütçen çok yok sanırım o yüzden ya 2. el PS4 al. Hem güzel oyunları var. FIFA oynarsın vs vs. ben bunları aştım PC mi satmamaya konsola geçmemeye karar verdim. Gamepad aldım FIFA'ya başladım torrentten oyun indirip oynuyorum. Kanada'ya gidecek bir tanıdığım var. O gittiğinde PS5 aldırmayı düşünüyorum. 3 bin TL'ye geliyor bizim parayla. O paraya değer bir cihaz. Belki o zaman geçerim komple konsola. PC'imi de o zaman satarım paramı cebime koyarım.
 
Bende ilk sürüm Xbox One var 6,7 senelik Spotify, Netflix, YouTube bunlarda rahat rahat geziyorum istediğim filmi bulamadığımda Microsoft Edge üzerinden açıyorum gamepad ile kısayollar var rahat geziliyor internette.
 
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Ben Series X almaya karar verdim. En azından 6-7 sene kafam rahat bir şekilde oyun oynayabileceksem, youtube gibi uygulamalarada rahat rahat gireceksem. PC oyunculuğunu bırakma vakti geldi.
 
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Ben Series X almaya karar verdim. En azından 6-7 sene kafam rahat bir şekilde oyun oynayabileceksem, YouTube gibi uygulamalarada rahat rahat gireceksem. PC oyunculuğunu bırakma vakti geldi.

6 7 seneden fazla oyun oynarsın bu cihazla. Cihazı nereden alacaksın? PCni satıp mı alacaksın?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı