1660 Ti vs Xbox Series S

Hekko14

Hectopat
Katılım
1 Mart 2019
Mesajlar
267
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar. Günlerdir beynimi kemiren bir soruyu size sormak istiyorum. Bende 1660 Ti 1600 AF'lik bir sistem var. Ancak ben PC'nin optimizasyon sorunlarından bıkmış bir kullanıcıyım. İşten çıkınca 2 saat oyun oynayıp yatma kafasında bir oyuncuyum. Ancak PC'nin internette gezinmesinden de vazgeçecek gibi değilim. Önümde 2 seçenek var.
1) Sadece 1660 Ti satıp, yurt dışı Series S almak.
2) Komple PC'yi satıp, Series X almak.

Bu ikisi arasında kalmış durumdayım. Xbox Series S'in performansının hayal kırıklığı yarattığını, 30FPS konsolu olduğunu okuyorum ve bu beni geri çekiyor. Ama ekonomik olarak X alacak durumumda yok. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Şimdiden ilginiz için teşekkürler.
 
Oyun haricinde sadece tarayıcıda geziyorsan bilgisayar yerine bir klavye fare ile tarayıcıda gezebilirsin.
 
Youtube, Netflix Gibi uygulamalar var. Tarayıcı olarak Microsoft Edge bulunuyor. Klavye ve fare desteği de mevcut zaten. Eğer monitör, klavye ve fare gibi ekipmanlarını satmayacaksan normal PC gibi kullanabilirsin.
PC gibi ya da ona yakın bir tarayıcı performansı verir mi peki? Eski nesil konsollarda zorladığını biliyorum. Ancak yeni nesilde daha akıcı olduğunu düşünüyorum, öyle mi acaba?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı