1660S Gaming X ekran kartı alınır mı? Başka model önerileriniz nelerdir?

Bütçe
2000-2500
AMD serisinin sıkıntılarından dolayı en son 1660 Super Gaming X'e karar kıldım.
İlgin ve düşüncene teşekkür ederim.
RTX 2060 yazısını gördük hayırlı olsun iptal edin bence yada etmeyin çünkü kart 3500 TL en fazla 500 TL indirime girer .

RTX 2060 yazısını gördük hayırlı olsun iptal edin bence.

Bu sürümü nasıl ısınması falan.
RTX 2060 yazısını gördük hayırlı olsun iptal edin bence ya da etmeyin çünkü kart 3500 TL en fazla 500 TL indirime girer .

Doğru diyorsun
Biraz zor satılıyor öyle önerim iade edip 5600 XT almanız VBIOS ile çoğu yerde RTX 2060'ı 3 FPS ile geçti.

Maşallah akıyor bu akşam.

Son düzenleme:
Nvidia alın rahatınıxa bakın, bende 1650S Gaming X var serin çalışıyor, zaten kart ısınmıyor, ağrısız aşım kaygısız başım
AMD kullanıyorum aynı durum benim için geçerli Burada kasanın hava akışı önemli

1660 Ti Gaming almayı düşünüyordum bende render işleriyle uraşıyorum kafam karıştı açıkcası biraz.
Render içinse ve hiç oyun oynamayacaksan GTX1660S en ucuz modelini satın al

RX 5600 XT daha mantıklı bence

Sapphire istemiyorsan "dandiridündürik" MSI modeller var

Isınmasıyla ilgili ve genel olarak performansıyla iligili bilgin var mı?
Forumda kullananlar memnun Kasana bağlı kasan nedir

amd ekran kartı alma ben rx580 asusun kullanıyordum buna geçince jete sürmüş gibi oldum yani.
1500 TL'lik karttan 2000 TL'lik karta geçtiğin için olabilir mi RX 5600 XT geçseydin daha çok uçardın

Sipariş vermiştim kargoya da verilmiş
Hayırlı olsun o zaman Burayı Nvidia fanboyları bastığı için yanlış karar verdiğini düşünüyorum

Eee o zaman sen adamı canlı canlı ölüme götürüyorsun kardeşim. Yarın öbür gün o kartda sıkıntı çıktığında sen mi ödeyeceksin parasını ? Sen mi uğraşacaksın ?
Nvidia kartta sıkıntı çıksa sen mi düzelteceksin Coil Whine çıksa fokus pokus mu edeceksin

Gaming gecesi ne zaman nerede oluyor ?
İncehesap sitesinde Cuma akşamları oluyor

2500 TL parası olan adama GTX 1660S aldıldılar ya maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…