1660S Gaming X ekran kartı alınır mı? Başka model önerileriniz nelerdir?

Bütçe
2000-2500
RTX 2060 yazısını gördük hayırlı olsun iptal edin bence.

Bu sürümü nasıl ısınması falan.
RTX 2060 yazısını gördük hayırlı olsun iptal edin bence ya da etmeyin çünkü kart 3500 TL en fazla 500 TL indirime girer :(.

Doğru diyorsun :)
Biraz zor satılıyor öyle önerim iade edip 5600 XT almanız VBIOS ile çoğu yerde RTX 2060'ı 3 FPS ile geçti.

Maşallah akıyor bu akşam.

Son düzenleme:
Nvidia alın rahatınıxa bakın, bende 1650S Gaming X var serin çalışıyor, zaten kart ısınmıyor, ağrısız aşım kaygısız başım😁
AMD kullanıyorum aynı durum benim için geçerli :) Burada kasanın hava akışı önemli :)

1660 Ti Gaming almayı düşünüyordum bende render işleriyle uraşıyorum kafam karıştı açıkcası biraz.
Render içinse ve hiç oyun oynamayacaksan GTX1660S en ucuz modelini satın al :)

Benim de en çok kafamda şüphe uyandıran o dandik 1660 Ti alıp ısınma sorunlarıyla uğracağına,
Sağlam 1660S alıp rahat rahat takıl diyor çoğu arkadaşım ve okuduğum çoğu yerdeki arkadaşlar.
İlgin ve bilgin için teşekkürler.
RX 5600 XT daha mantıklı bence :)

Sapphire istemiyorsan "dandiridündürik" MSI modeller var :)

Isınmasıyla ilgili ve genel olarak performansıyla iligili bilgin var mı?
Forumda kullananlar memnun :) Kasana bağlı kasan nedir :)

amd ekran kartı alma ben rx580 asusun kullanıyordum buna geçince jete sürmüş gibi oldum yani.
1500 TL'lik karttan 2000 TL'lik karta geçtiğin için olabilir mi :) RX 5600 XT geçseydin daha çok uçardın :)

Sipariş vermiştim kargoya da verilmiş :)
Hayırlı olsun o zaman :) Burayı Nvidia fanboyları bastığı için yanlış karar verdiğini düşünüyorum :)

Eee o zaman sen adamı canlı canlı ölüme götürüyorsun kardeşim. Yarın öbür gün o kartda sıkıntı çıktığında sen mi ödeyeceksin parasını ? Sen mi uğraşacaksın ?
Nvidia kartta sıkıntı çıksa sen mi düzelteceksin :) Coil Whine çıksa fokus pokus mu edeceksin :)

Gaming gecesi ne zaman nerede oluyor ?
İncehesap sitesinde Cuma akşamları oluyor :)

2500 TL parası olan adama GTX 1660S aldıldılar ya maşallah
gif5.gif

413720bdbfb5c16295e67199cbc84cfe (1).png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı