Çift kanal olsa da FPS'in 250'den 300'e çıkacağını veya düşüşlerin azalacağını sanmıyorum. Başka bir şekilde çözemez miyim?
Monitörünüz tahminimce 60 Hz. 60 FPS'den sonrası önemsiz kalıyor. Minimum 180 FPS'de düşük bir rakam değil.
Monitörünüz tahminimce 60 Hz. 60 FPS'den sonrası önemsiz kalıyor. Minimum 180 FPS'de düşük bir rakam değil.
Tamamdır yine bir sıkıntı teşkil etmiyor sizin için.Çok takmayın kafanıza.10000 fps alsanızda ekranda göreceğiniz fps 144.İyi oyunlar144 Hz.
Buyur kanka, çözüm gayet net.
Dostum sana öneri vereyim, tek kanal RAM'ini sat ve çift kanal yap. İnan bana bütün oyunlarda FPS artacak, adeta yeni ekran kartı almış gibi olacak.Peki bunu bir RAM almadan çözebilme şansım var mı ayar yükselterek falan?
Saçmalamayın. İnternet gecikmesi ile donanım gecikmesini bağdaştırmanızın mantıklı bir tane açıklaması yok. Pinginiz isterseniz 1000 olsun isterseniz 1. Giriş gecikmesinin azaldığını değiştiriyor mu bu? Ayrıca Valorant oyununda TR serveri var 20 pingle oynuyorsunuz ortalama. Hz değerinin altında FPS almanın nasıl zararı olmuyor açıklayın biz de bilelim.144Hz monitör kullanıyorsan aldığın değer gayet iyi ve yeterli olması gereken bu oyunlarda 1000 FPS almanın size yarar sağlıyacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz bu bir hurafe pazarlama stratejisi bu tip tuzaklara gelmeyin inanmayın monitörünüzün Hz değeri ya da altında FPS almanızın size zararı olmayacağı gibi fazla FPS almanında size yararı olmayacak çünkü monitörünüz size sahip olduğu Hz değerinden fazla bir FPS veremez giriş gecikmesini azalttığı yönünde bazı hurafeler var Türkiye'de yaşıyoruz input lag gecikmen 1ms düşük olsa ne olur ping 80-90'larda geziyor.
Maalesef. Yaptığınız ayarlar FPS yükseltmenize yol açmayacak. En fazla aynı kalır. Aşırı derecede competitive bir oyuncuyum, Radyant eloda oynuyorum demiyorsanız zaten 144 FPS'den fazla almanız size yeter. Kendinizi zorlamadan elinizde olduğunda dual channel yaparsınız.Peki bunu bir RAM almadan çözebilme şansım var mı ayar yükselterek falan?
Saçmalamayın. İnternet gecikmesi ile donanım gecikmesini bağdaştırmanızın mantıklı bir tane açıklaması yok. Pinginiz isterseniz 1000 olsun isterseniz 1. giriş gecikmesinin azaldığını değiştiriyor mu bu? Ayrıca Valorant oyununda TR serveri var 20 pingle oynuyorsunuz ortalama. Hz değerinin altında FPS almanın nasıl zararı olmuyor açıklayın biz de bilelim.
Maalesef. Yaptığınız ayarlar FPS yükseltmenize yol açmayacak. En fazla aynı kalır. Aşırı derecede competitive bir oyuncuyum, radyant eloda oynuyorum demiyorsanız zaten 144 FPS'den fazla almanız size yeter. Kendinizi zorlamadan elinizde olduğunda Dual Channel yaparsınız.
20 ping ile oynanan oyunda giriş gecikmen 1 ms olsa ne olur ping zaten 80-90 diyorsun. Fazla FPS her zaman iyidir. Bilip bilmeden konuşmayın. Ayrıca pingin fazla olması her zaman altyapıdan mı kaynaklanıyor da Türkiye'de yaşıyorsunuz gibi bir cümle kuruyorsunuz?Dostum sen benim yazdığımı okumadan bana cevap veriyorsun herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.