1660S sistemin Battlefield V performansı düşük

• Konuyu başlatan Mruo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.247
Oyun içinde bir ayar vardı onu açınca ekran kartı kullanımım %99'lara çıkmıştı. Ayarlardan video kısmını ekran görüntüsü alırsanız hemen söyleyebilirim.

Düşük grafik ayarları = İşlemciye yük
Yüksek grafik ayarları = Ekran kartına yük

Grafikleri yükseltip ekran kartına daha fazla yük bindirirseniz hem kartın kullanımı artacaktır hem de işlemcinin yükü hafifleyecektir.
Daha fazla FPS almanızda yardımcı olabilir bir deneyin derim.

Daha fazla FPS almanızda yardımcı olabilir bir deneyin derim.
FPS'ye faydası olmuyor genelde ya. Evet ekran kartı kullanımı artıyor da FPS yine aynı kalıyor çoğu zaman🙂
Buldum arkadaşlar future frame rendering kısmını ON olarak ayarlayın ve deneyin. Çözülüp çözülmediğini yazın.
İşe yarar gibi ancak giriş gecikmesine sebep oluyor yazıyor. Hissedilecek kadar sıkıntı çıkartıyor mu?

FPS'ye faydası olmuyor genelde ya. Evet ekran kartı kullanımı artıyor da FPS yine aynı kalıyor çoğu zaman🙂

İşe yarar gibi ancak giriş gecikmesine sebep oluyor yazıyor. Hissedilecek kadar sıkıntı çıkartıyor mu?
Ben yaptığımda olmamıştı hiç hissetmedim bile. Tam ekran oynuyorum zaten. Sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum.
Hocam bu ayarı kapalı açık değiştirince oyunu açıp kapama gerek var mı yoksa bişey degismedi malesef.
Açtıktan sonra kapat aç oyunu belki düzelir.

Tam hatırlamıyorum ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şu videodakilerin aynısını yaptım diye hatırlıyorum. Eğer FFR işe yaramazsa buradakilerin hepsini uygulayın bakalım.

DX değiştirmeyi deneyin. Benim sistem DX11'de bariz %30-40 daha kötü performans veriyor.
Bende de aşağı yukarı benzer fakat saçma sapan takılma yapıyor DX12'de, 11 bende akıcı ve stabil, değiştirip denemesinde fayda var elbette.

1060 6GB'ı i5 7500 ile kullanırken darboğazı kökünden çözen ayardır kendisi, son birkaç aya kadar da mevcut işlemcimle giriş gecikmeli oynamışımdır hatta, 1.86 K/D ortalamam var şu an mesela tabii uzun bir süredir zamanım fazla olmadığı için oynayamıyorum bile 😄

JonathanNorthTGW's Battlefield V Overview Stats - Battlefield Tracker

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı