Hocam bu ayarı kapalı açık değiştirince oyunu açıp kapama gerek var mı yoksa bişey degismedi malesef.Buldum arkadaşlar future frame rendering kısmını ON olarak ayarlayın ve deneyin. Çözülüp çözülmediğini yazın.
FPS'ye faydası olmuyor genelde ya. Evet ekran kartı kullanımı artıyor da FPS yine aynı kalıyor çoğu zamanDaha fazla FPS almanızda yardımcı olabilir bir deneyin derim.
İşe yarar gibi ancak giriş gecikmesine sebep oluyor yazıyor. Hissedilecek kadar sıkıntı çıkartıyor mu?Buldum arkadaşlar future frame rendering kısmını ON olarak ayarlayın ve deneyin. Çözülüp çözülmediğini yazın.
Ben yaptığımda olmamıştı hiç hissetmedim bile. Tam ekran oynuyorum zaten. Sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum.FPS'ye faydası olmuyor genelde ya. Evet ekran kartı kullanımı artıyor da FPS yine aynı kalıyor çoğu zaman
İşe yarar gibi ancak giriş gecikmesine sebep oluyor yazıyor. Hissedilecek kadar sıkıntı çıkartıyor mu?
Açtıktan sonra kapat aç oyunu belki düzelir.Hocam bu ayarı kapalı açık değiştirince oyunu açıp kapama gerek var mı yoksa bişey degismedi malesef.
Bende de aşağı yukarı benzer fakat saçma sapan takılma yapıyor DX12'de, 11 bende akıcı ve stabil, değiştirip denemesinde fayda var elbette.DX değiştirmeyi deneyin. Benim sistem DX11'de bariz %30-40 daha kötü performans veriyor.
1060 6GB'ı i5 7500 ile kullanırken darboğazı kökünden çözen ayardır kendisi, son birkaç aya kadar da mevcut işlemcimle giriş gecikmeli oynamışımdır hatta, 1.86 K/D ortalamam var şu an mesela tabii uzun bir süredir zamanım fazla olmadığı için oynayamıyorum bileFPS'ye faydası olmuyor genelde ya. Evet ekran kartı kullanımı artıyor da FPS yine aynı kalıyor çoğu zaman
İşe yarar gibi ancak giriş gecikmesine sebep oluyor yazıyor. Hissedilecek kadar sıkıntı çıkartıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.