17.000 TL dizüstü bilgisayar önerisi

@yigitsavas Casper markasına siniriz herkes adına kızgın attım.

Kızgın attığın yorumumda grafik tabanlı oyun oynuyorsa bu bütçeyle MSI veya ASUS marka bir laptop tercih etmesini söyledim. Oynamıyorsa o bütçeyle Mac Pro kadar iyi bir cihaz alamaz.

İyi forumlar.
Kızgından daha çok kahkaha atıyorum.

O paraya o PC değmez paraya yazık olur onu alacağına Omen alması daha mantıklı.

Hocam arkadaş dediğiniz gibi grafik tabanlı oyun oynuyorsa ya da grafik kartına ihtiyacı varsa dediğiniz tamam. İhtiyacı yoksa o para MacBook Pro'ya fazlasıyla değer. Kullansaydınız dediklerimi anlardınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konumuz MacBook Pro sen iPhone alanında Apple kötülemeye çalışan bir arkadaşın videosunu atıyorsun :)

@yigitsavas Videoyu 1.30'a kadar izledim. Arkadaş hiçbir Apple ürününü kullanmadığını söylüyor. Bilgisayar Mühendisliği okumuş. Peki arkadaş söyleyebilir mi Apple ürününe sahip olmadan o ekosisteme girmeden nasıl o ekosistem için bir şeyler tasarlayıp/yaratacak bu yazılım/bilgisayar mühendisleri? Videoyu şuan kapadım. Böyle videolara izlemeye devam.

İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı