17.000 TL sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
17.000
O fiyatlara 3060 Ti'lı sistemler bulunuyor genelde.

Biraz bütçe arttırıp.
Hocam siteyi ilk defa gördüm güvenilir mi ?

Doğru söylüyorsun ama şöyle benchmarkta Radeon 6650 xt 3060 ı eziyor ama uzun dönem düşünürsek 3060 iç rahatlatmıyor mu ? yine bazı konularda gördüm wattman sorunu yaşayan crashler yiyen insanlar olmuş 6000 serisinde ilginç yani
evet doğru eziyor biraz ama Ben RX570 ilk çıktıgı zamanlarda kullanan biri olarak, arkadaşlarım da bende wattman gibi problemlerle karşılaştık hatta eski konularımda vardır büyük ihtimalle.

AMD ekran kartı Android, Nvidia IPhone gibi geliyor bana.

Ekran kartından asla Nvidia'dan şaşmam artık. Biraz pahalı olsun, güvenilir olsun

Evet doğru eziyor biraz ama ben RX570 ilk çıktıgı zamanlarda kullanan biri olarak, arkadaşlarım da bende WattMan gibi problemlerle karşılaştık hatta eski konularımda vardır büyük ihtimalle.

AMD ekran kartı Android, NVIDIA iPhone gibi geliyor bana.

Ekran kartından asla NVIDIA'dan şaşmam artık. Biraz pahalı olsun, güvenilir olsun.

O WattMan hataları 6000 serisinde düzeltildi eskisi kadar yok artık ama evet NVIDIA'nın sürücüleri daha stabil fakat AMD fiyat performans olarak çok öne geçiyor.

Biri yazmış 5500 le 3600 aynı fiyat olarak desek aynı değil 3600 daha pahalı+ 5500 3600 den daha iyi azda olsa 5500 le 3600 ancak ve ancak fiyat olarak kıyaslanır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

fiyatlar değişmiş olabilir, güncel takip yapmadım. Lakin video da ve yabancı sitelerde her şey açık. 5500 dediğiniz kartın ön belleği 16 MB 3600'ın 32. Videoda her şey belli zaten. bi 10 tane daha video atarım böyle problem yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiyatlar değişmiş olabilir, güncel takip yapmadım. Lakin video da ve yabancı sitelerde her şey açık. 5500 dediğiniz kartın ön belleği 16 MB 3600'ın 32. videoda her şey belli zaten. Bir 10 tane daha video atarım böyle problem yok.

Ya zaten güncel işlemci almak en mantıklısı yazılımsal olarak güncelleme getirip daha güçlendiriyorlar.

O WattMan hataları 6000 serisinde düzeltildi eskisi kadar yok artık ama evet NVIDIA'nın sürücüleri daha stabil fakat AMD fiyat performans olarak çok öne geçiyor.
eğer Nvidia gibi bir stabilite yakaladıysa bu serii'de tabi ki tercih edilir. ama ben yine de güvenemeyip bende 3060 tercih ettim. 1-2 sene sonra tekrar bakarız artık :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı