Whister
Hectopat
Daha fazla
Merhaba.
Bütçem 17.000 TL. Bir telefon almayı düşünüyorum. Aklımda Realme GT2 vardı fakat ülkede hiç stoğu kalmamış. O yüzden sizden benzer telefon tavsiyeleri almaya geldim.
Öncelikle neden Realme GT 2'yi tercih ettiğimi açıklayayım;
- 65W hızlı şarj adaptörü ile 5000MAH bataryayı 33 dakikada Full şarj edebilmesi.
- Ekran gövde oranı.
- Genel UI tasarımı.
- Android 12 işletim sistemi.
- Şık tasarım.
- AMOLED ekran 120Hz yenileme oranı.
Aradığım özellikler:
- NFC özelliği olması.
- AMOLED ekran.
- 6 inçten büyük bir ekrana sahip olması.
- Ekran gövde oranının %80 üzerinde olması.
- Kötü denmeyecek bir kamera (tabii ki bir iPhone 14 kalitesi beklemiyorum)
- En az 8 GB RAM.
- En az 128 GB depolama (tercihen 256 olabilir)
İstemediğim telefon markaları:
- iPhone (sürekli yeni telefon çıkarmaları ve her güncellemede eski telefonların yavaşlatılması)
- Xiaomi (Mİ UI içerisinde bol miktarda reklam olması, zamanla yavaşlaması, donma problemleri vs.)
Not: Tercihen nakit almaya çalışacağım fakat taksit yapma ihtimalim de var. Yani bütçeyi az miktarda aşabilirim. Uzun yıllarca kullanabileceğim bir telefon olursa güzel olur.
Bütçem 17.000 TL. Bir telefon almayı düşünüyorum. Aklımda Realme GT2 vardı fakat ülkede hiç stoğu kalmamış. O yüzden sizden benzer telefon tavsiyeleri almaya geldim.
Öncelikle neden Realme GT 2'yi tercih ettiğimi açıklayayım;
- 65W hızlı şarj adaptörü ile 5000MAH bataryayı 33 dakikada Full şarj edebilmesi.
- Ekran gövde oranı.
- Genel UI tasarımı.
- Android 12 işletim sistemi.
- Şık tasarım.
- AMOLED ekran 120Hz yenileme oranı.
Aradığım özellikler:
- NFC özelliği olması.
- AMOLED ekran.
- 6 inçten büyük bir ekrana sahip olması.
- Ekran gövde oranının %80 üzerinde olması.
- Kötü denmeyecek bir kamera (tabii ki bir iPhone 14 kalitesi beklemiyorum)
- En az 8 GB RAM.
- En az 128 GB depolama (tercihen 256 olabilir)
İstemediğim telefon markaları:
- iPhone (sürekli yeni telefon çıkarmaları ve her güncellemede eski telefonların yavaşlatılması)
- Xiaomi (Mİ UI içerisinde bol miktarda reklam olması, zamanla yavaşlaması, donma problemleri vs.)
Not: Tercihen nakit almaya çalışacağım fakat taksit yapma ihtimalim de var. Yani bütçeyi az miktarda aşabilirim. Uzun yıllarca kullanabileceğim bir telefon olursa güzel olur.
Son düzenleyen: Moderatör: