17.000 TL'ye PHOENIX-6600 sistem nasıldır?

eymenttk

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa hazır sistem aldım.
İtopya'dan vade farksız 3 taksitden yararlanmak istedim. Bütçemde 17.000 TL'di. Sizce bu sistemi almakta hata mı yaptım? Pek bilmediğim için soruyorum.

1-2 daha koyar RTX 4060 olan sistem bakabilirdin aslında çok kazık diyemem ama daha iyisini yapabilirdin. Hayırlı olsun.

İlk defa hazır sistem aldım.
İtopya'dan vade farksız 3 taksitden yararlanmak istedim. Bütçemde 17.000 TL'di. Sizce bu sistemi almakta hata mı yaptım? Pek bilmediğim için soruyorum.

Hata yaptığınızı düşünmüyorum parçalar da kaliteli, iyi. 4060 ekran kartlı PC'ler 22K civarı o kadar ekleme yapabilirseniz alabilirsiniz.

Neden konu açmadan önce sormak yerine aldıktan sonra açıyorsunuz anlamadım? Sistem çok kötü iade edin. Bütçeniz 20K'ya esner mi? Parçalar kaliteli falan değil. Hepsi alınmaz artık. 6600'mü kaldı hocam? 20K'ya çıkarsanız çok güzel 4060 sistem var.

Neden konu açmadan önce sormak yerine aldıktan sonra açıyorsunuz anlamadım? Sistem çok kötü iade edin. Bütçeniz 20K'ya esner mi? Parçalar kaliteli falan değil. Hepsi alınmaz artık. 6600'mü kaldı hocam? 20K'ya çıkarsanız çok güzel 4060 sistem var.

Benim bütçem tam 17.000 ve de faizsiz taksite önem veriyorum o yüzden böyle bir şey yaptım . zaten Max oynayacağım oyun Valorant LoL CS tarzı oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı