17,3 inç vs 15,6 inç

Bu arada i5 10. nesil yani darboğaz yapması imkansız diyebilirim.
[/QUOTE]

Dostum i5 10.nesil ama laptop işlemcisi yani masaüstü işlemcisiyle laptop işlemcisi benim bildiğim farklı masaüstü i5 10.nesil işlemcisi ile GTX 1650 Super olsa mesela darboğaz yapma ihtimali %0 fakat laptop işlemcisi olan i5 10.nesili bilmiyorum muhtemelen yapmaz ama.

Bu arada i5 10. nesil yani darboğaz yapması imkansız diyebilirim.

Dostum i5 10.nesil ama laptop işlemcisi yani masaüstü işlemcisiyle laptop işlemcisi benim bildiğim farklı masaüstü i5 10.nesil işlemcisi ile GTX 1650 Super olsa mesela darboğaz yapma ihtimali %0 fakat laptop işlemcisi olan i5 10.nesili bilmiyorum muhtemelen yapmaz ama.
[/QUOTE]
i5 10. nesiller daha yeni çıktı darboğaz yapma ihtimali %0 ve ekran kartı ile işlemci mobil oldundan pek sıkıntı çıkmaz.

i5 10. nesiller daha yeni çıktı darboğaz yapma ihtimali %0 ve ekran kartı ile işlemci mobil oldundan pek sıkıntı çıkmaz.
[/QUOTE]

Dostum senin için araştırdım bir kişi daha konu açmış böyle herkes darboğaz yapmaz demiş darboğaz yok yani rahatlıkla alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı