17.500 TL bilgisayar toplama

Makaleler
2
Yer
Sakarya
17.500 TL bütçem var. Oyun için bir sistem toplayabilir misiniz? Monitör dahil olmayacak fakat yine de öneri yaparsanız sevinirim (Monitör bütçeye dahil değil.). Ayrıca sistemi şu kasaya toplamayı düşündüm. Sizce nasıldır?

Toplam 17.664 TL.

Bu ekran kartı modelinin bazı özelliklerini anlattığım konu ve inceleme videosu:

Son düzenleme:
Bu bütçede toplanacak bir bilgisayara en az bi' 2K 144Hz olmalı diye düşünüyorum. Tabii Espor gibi hedefleriniz yoksa.

Monitör önerisini daha isabetli yapmak için birkaç soru sormalıyım.

-Oynadığınız oyunlar nelerdir?

-Rekabetçi oyunlar da oynuyor iseniz profesyonel misiniz/ne kadar ciddi oynuyorsunuz?

-Film veya dizi izleme/grafik tasarım yapma gibi amaçlarınız da var mı?

-En fazla kaç inch olmalı?

-Renk kalitesine ne kadar önem veriyorsunuz?

-Siyah ve beyazların nasıl göründüğüne ne kadar önem veriyorsunuz?

-Kavise nasıl bakıyorsunuz?

Ve en önemli soru, en fazla ne kadar verebilirsiniz?

@SkyRose daha çok yeni çıkan hikayeli oyunları oynayacağım. Rekabetçi oyunlar ile aram yok. Panel olarak VA ya da IPS olabilir.

Toplam 17.358 TL.
Bu sisteme sonradan farklı marka 2x8 RAM daha eklesem bir sorun oluşur mu?

@SkyRose daha çok yeni çıkan hikayeli oyunları oynayacağım. Rekabetçi oyunlar ile aram yok. Panel olarak VA ya da IPS olabilir.

Bu sisteme sonradan farklı marka 2x8 RAM daha eklesem bir sorun oluşur mu?

Uyumluluk sorunu yaşama ihtimaliniz yüksek, aynı RAM'lerden 2 tane eklerseniz daha iyi olur.

Uyumluluk sorunu yaşama ihtimaliniz yüksek, aynı RAM'lerden 2 tane eklerseniz daha iyi olur.
Sizin yazdığınız sistemi alacağım, lâkin önerdiğiniz kasa yerine yukarıdaki arkadaşın önerdiği kasayı tercih edeceğim.

Bütçe biraz daha artabilir, daha iyi bir soğutma önerisinde bulunabilir misiniz?

Sizin yazdığınız sistemi alacağım, lâkin önerdiğiniz kasa yerine yukarıdaki arkadaşın önerdiği kasayı tercih edeceğim.

Bütçe biraz daha artabilir, daha iyi bir soğutma önerisinde bulunabilir misiniz?

Attığım kasa hava sirkülasyonu konusunda daha iyi ama neyse.

240mm bir sıvı soğutma gördüm ama nasıldır bilmiyorum.

@Kayseri Mantısı şu sıvı soğutma nasıldır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı