17.500 TL Sistem Toplama

Murat Göktürk

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Merhaba. İlgili arkadaşların fikirlerini bekliyorum, benim için çok önemli.

4K oyun amaçlı en fazla 17.500 TL sistem alacağım. i9 ve RTX 2080 mi yoksa 3900X ve Radeon 7 mi? Çok araştırdım bütçeme uygun olan 4K monitörde FreeSync desteği var fakat gpucheck gibi donanım test sitelerinden baktığımda Radeon 7 4K'da FPS olarak 2080'in gerisinde kalıyor. Bu yüzden 2080 alayım diyorum ama bu seferde FreeSync desteğinden faydalanamayacağım. G-Sync destekli 4K monitör çok pahalı.

Uzun lafın kısası ya FreeSync'den vazgeçip daha iyi FPS için 2080'li sistemi alacağım ya da FreeSync çok önemli derseniz FPS'den ödün verip Radeon 7'li sistem kuracağım. FreeSync ne kadar önemli onu da bilmiyorum.

Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazlası ile güçlü bir sistem. İşinizi 4K çözünürlükte görecektir.

Dosya Ekleri

• 4k.PNG
    4k.PNG
    76,8 KB · Görüntüleme: 343
i9 9900K
MSI Z390M Mortar
16 GB Ram (2x8)
MSI Gaming X Trio Rtx 2080 ti 11 GB
Cooler Master G750 Güç Kaynağı

Mesut Bey
Bu sistem 2800 TL civarında olan 4k 60 HZ Viewsonic'in monitörüyle beraber 22.500 TL civarına geliyor bu beni aşıyor malesef.

Fazlası ile güçlü bir sistem. İşinizi 4K çözünürlükte görecektir.

Ege Bey
Önerdiğiniz sistemin fiyatı gerçekten çok makul burada yeniyim eğer yasak değilse link yada nereden topladığınızı iletebilir misiniz ? Yok yasaksa ben o parçalara bakarak herhangi bir yerden toplayıp fiyat alayım.

2080 Tİ kullanacağımızı düşünürsek monitör olarak 2800 TL'ye FreeSync olan Viewsonic mi yoksa 3800 TL'ye G-Sync olan Predator mü ?

Mesut Bey
Bu sistem 2800 TL civarında olan 4k 60 HZ Viewsonic'in monitörüyle beraber 22.500 TL civarına geliyor bu beni aşıyor malesef.

Ege Bey
Önerdiğiniz sistemin fiyatı gerçekten çok makul burada yeniyim eğer yasak değilse link yada nereden topladığınızı iletebilir misiniz ? Yok yasaksa ben o parçalara bakarak herhangi bir yerden toplayıp fiyat alayım.

2080 Tİ kullanacağımızı düşünürsek monitör olarak 2800 TL'ye FreeSync olan Viewsonic mi yoksa 3800 TL'ye G-Sync olan Predator mü ?
Yasak değil link paylaşmak, burası özgür bir forum 😎. Itopya sitesinden topladım.

@Ege Hazar KDV dahil değil sanırım o fiyata :)

Umarım topladıktan sonra, alındı diye konu açarsınız :) Toplanmış halini görürüz 🙃

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı