17 Bin TL Huawei Matepad önerisi

GökalpYetiş

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrencilik
Veteriner hekimliği okuyorum ve bu yıl 2. sınıfa başlayacağım, hocalar dersleri genelde slaytlardan anlatıyor ve çalışırken slaytlardan çalışıyoruz. İlk sene bilgisayar kullandım ama hem taşıması çok zor hem slaytların üzerine not alamıyorum. Sadece not almak, pdf, slayt açmak ve video izlemek için bir tablet arıyorum.

Bütçem çok yüksek değil 16-17 bin TL ve bu bütçe içinde Huawei matepad serisi en f/p olan modellere sahip. Almışken iyisini alayım az daha zorlayıp 22-23 bin tl ye tab s9 alayım diyorum ama sadece bu dediğim şeyler için o kadar para vermeye değer mi bilemiyorum. Gereksiz harcama yapmayı pek sevmeyen birisiyim.

Umarım derdimi anlatabilmişimdir, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
MatePad'ler donanım olarak çok iyi cihazlar ancak kalemi arada tekliyor ve kalemin şarj aparatı kaybedildiğinde tekrar alınmıyor maalesef kalemde çöp oluyor. Onun dışında Google servisleri de arıza eğer bunlar senin için sorun değilse alabilrsin ama ben senin yerinde olsam 22K verip Tab S9 alacağıma iPad Air 6 alırdım eğer yoğun olarak kalem kullanacaksan iPad almalısın bence 21 Ekim'e kadar iPad Air 6 alanlara Apple Pencil Pro hediye ediyor değerlendir derim üstelik iPad seni uzun yıllar götürür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı