17 yaş için takviye hapı önerisi

Yorgunluk, halsizlik bir sürü sebepten kaynaklanıyor olabilir. Yine de kan vermek istemiyorum diyorsanız, aşağıdaki ürüne şans verebilirsiniz.

 
Geç yatıyorsan uykudan olabilir, uyku düzenini düzelterek başlayabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar, öncelikle 17 yaşındayım ve boyum 1.70 civarı gün içerisinde oldukça yorgun ve uykusuz oluyorum, bunları hesaba katarak takviye hapları önerebilir misiniz?
Dostum neden yorgunsun, uykusuzsun elimizde bir veri yok ki net tavsiye verebilelim. Yani önce doğru teşhis lazım. Belki uyku apnen var kimsenin haberi yok, belki bazı kan değerlerin kötü, belki yoğun stres yaşıyorsun, belki psikolojik bir sorun var bir uzmanla görüşmen gerek, belki gün içinde yeterli kaloriyi almıyorsun, belki uyku düzenin kötü, belki uyuduğun odada yeterli oksijen yok yatak iyi değil vs. onlarca şey olabilir sebebi... Yani herkes bir şeyler önermiş ve hepsi baştan aşağı doğru hiç itirazım yok ama bunlar sorunu maskelemen demek olabilir. Önce bu sorunun sebebi üstüne düşmen gerek. Ona göre melatonin, magnezyum, kafein, balık yağı, vitamin vs. ne önereceğimizle ilgili daha net bir fikrimiz olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı