17 yaşımdayım aşırı gelecek kaygım var

Gelecek kaygısı bence bir yana iyi bir şey. Bilinçsizce gezip tozup eğlenip, son noktaya varınca farkına varmaktan iyidir. En azından bir şeyler yapman gerektiğini biliyorsun. Kendini geliştirmeye bak ve akışına bırak.

"Ergenliğin gereği olan takıntılar" kimse de yok gelecek kaygısı 10/1 oranında var(kendi yaşıtlarım için konuşuyorum), onlarda çabalayanlar. İntiharı bende çok düşündüm faaliyete geçecektim ilaçlar sayesinde ve biraz olumlu gelişmelerden sonra vazgeçtim. "12 saat çalışıp insanlıktan çıktıktan sonra eve gelip uyuyup ve bu hayatın sonuna kadar giden döngünün içine yaşamanın ne anlamı var?" diye sordum hala soruyorum evet çok bencilce.

Düştüğün yerden kalkmayı öğrenmen gerek o zaman. Önce bir hobi edinerek başlayabilirsin. Yalnız bu hobi normal hobilerinin tam zıttı bir şeyler olsun ve sana katkısı olsun. Alışkanlıkların değiştikçe bakış açın değişir ve her zaman kazandırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…