17 yaşında 1.66 birisi daha fazla uzayabilir mi?

Boy atarsın sen onlara takılma şimdi eğlenmene keyfine bak. Birçok basketbolcu arkadaşım var liseden üniversiteye geçerken +20 cm uzadıklarını hatırlarım.
Katılıyorum doktorlar bazen uzamaz dese bile uzarsin bende kisayim doktora gidicem ama sadece sorun varmı diye meraktan patlicam yoksa gerisi önemsiz uzarsin süt icmen boy uzamasina acayip katkı bide erken uyumak 23:00 ile 02:00 büyüme hormonu en çok salgıladığı saat aralığı

Boyunun uzaması konusunda ihtimaller ve çeşitli faktörler söz konusu.
Genetik majör, yaşam tarzı minör olan bir konu olsa da hiç belli de olmaz ne olacağı.
İhtimaller de söz konusu ama ben bir hatırlatma yapmak istiyorum;
Ne olursa olsun, elinizde olmayan hiçbir şey için üzülmeyin arkadaşlar.

Onu bilmem ama ben 16 yasindayim ayağımı kirmistim 2 ay full yattım kalktığımda boyum 4 cm uzamis

Boyunun uzaması konusunda ihtimaller ve çeşitli faktörler söz konusu.
Genetik majör, yaşam tarzı minör olan bir konu olsa da hiç belli de olmaz ne olacağı.
İhtimaller de söz konusu ama ben bir hatırlatma yapmak istiyorum;
Ne olursa olsun, elinizde olmayan hiçbir şey için üzülmeyin arkadaşlar.
Aile de kısa olan tek olunca olmuyor

25 yaşına kadar gelişim gösterebilirsin. Sana tavsiyem beslenmeni güzel tut ve spor yap.(Yüzme, basketbol öneririm.)
Ailenin boyları da çok uzun değil ama dedelerin ya da amca, dayılarının boy durumları nasıl o da önemli. Minimum 1.70e kadar yükselir gibi

25 yaşına kadar gelişim gösterebilirsin. Sana tavsiyem beslenmeni güzel tut ve spor yap.(Yüzme, basketbol öneririm.)
Ailenin boyları da çok uzun değil ama dedelerin ya da amca, dayılarının boy durumları nasıl o da önemli. Minimum 1.70e kadar yükselir gibi
Basketbol boy uzatır diye bir kaide yok ama spor yapmak ve dengeli beslenmek her şekilde avantajlı.

Vala reis bakıyorum yok yani bir umut bekllitkum yok.

Spor yap dengeli beslen ve en önemlisi gece uykunu al. Yapabileceğini yap , kontrolünde olmayan şeylerden pişmanlık duyma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı