17 yaşında 173 boy uzar mı?

yagiz55

Hectopat
Daha fazla  
14 yasımda liseye basladıgımda boyum 170'ti 3 senede 3cm uzadım. Annem 172 babam 184 ama benim boyum çok kısa. Arkadaşlarımın anne babası 160 civarlarında ama benden uzunlar.

Daha uzarsın diye düşünüyorum. Ama bu kemik yoğunluğuna vs de bağlı bir durum. Tavsiyem çok kafana takma esneme ve postür egzersizlerini mutlaka yap. İleride boy uzunluğundan çok postür problemleri ile karşılaşabilirsin. Dış görünüşte artık postür düzgünlüğü önemli bir olay. Daha dik, öz güvenli duruş seni bir adım ileri taşır.

Daha uzarsın diye düşünüyorum. Ama bu kemik yoğunluğuna vs de bağlı bir durum. Tavsiyem çok kafana takma esneme ve postür egzersizlerini mutlaka yap. İleride boy uzunluğundan çok postür problemleri ile karşılaşabilirsin. Dış görünüşte artık postür düzgünlüğü önemli bir olay. Daha dik, öz güvenli duruş seni bir adım ileri taşır.

Teşekkür ederim o egzersizleri yapacağım bir de büyük ihtimal birkaç yıldır saglıklı beslenmiyorum hangi vitaminlerin eksik oldugunu bilmiyorum hangileri boy uzamamı etkiler?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı