17 yaşında A1 motor ehliyeti almak

Caner Karagöz

Kilopat
Katılım
23 Temmuz 2017
Mesajlar
150
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Yaşım 17 ve A1 ehliyet sahibiyim 2. el motor bakıyorum. Piyasada parasını hak eden hiçbir 125CC motor yok ve bu çok sıkıntılı bir durum. CBR 125 bakıyordum fakat 24-25bin TL'ye 30-40bin kilometreli makineler var ne olduğu belirsiz. CBR 250 düşünüyorum çok az bütçe ekleyerek sadece evden dershaneye kullanacağım 2-3 km şehir içi. Serserilik, hız vs. kesinlikte huyum değil. Aklı başında biriyim motor tecrübem ufak da olsa var. Kazaya vs. karışacağımı düşünmüyorum. Bilinçliyim kısacası ergen kafasında değilim. Küçük bir ilçedeyim şehir içi 50-60'ı geçmek mümkün değil zaten. Çeviriye girsem affederler mi? Yetersiz motosiklet ehliyeti kullanan arkadaşlar başta olmak üzere konu hakkında fikriniz nedir?
 
Polisin insiyatifine bağlı ama affetmezler bence.
 
Selam. Yaşım 17 ve A1 ehliyet sahibiyim 2. el motor bakıyorum. Piyasada parasını hak eden hiçbir 125CC motor yok ve bu çok sıkıntılı bir durum. CBR 125 bakıyordum fakat 24-25bin TL'ye 30-40bin kilometreli makineler var ne olduğu belirsiz. CBR 250 düşünüyorum çok az bütçe ekleyerek sadece evden dershaneye kullanacağım 2-3 km şehir içi. Serserilik, hız vs. kesinlikte huyum değil. Aklı başında biriyim motor tecrübem ufak da olsa var. Kazaya vs. karışacağımı düşünmüyorum. Bilinçliyim kısacası ergen kafasında değilim. Küçük bir ilçedeyim şehir içi 50-60'ı geçmek mümkün değil zaten. Çeviriye girsem affederler mi? Yetersiz motosiklet ehliyeti kullanan arkadaşlar başta olmak üzere konu hakkında fikriniz nedir?

Kanka ekip otosu durdurursa kesin kaç ceza yemek motoru bağlatmandan iyidir motor bilgim var diyorsun ekip arabasından kaçmak zor olmamalı bölgenizde yunus var mı bilmiyorum ama ona da yapacağın bir şey yok.
 

Geri
Yukarı