Bak gardaşım, 17 yaşında tek başına otobüse binebilirsin, yasal bi sıkıntı yok amma yanında mutlaka kimliğini taşı.Herkese merhaba, arkadaşımın yanına Antalya'dan Kocaeli'ye gideceğim 17 yaşındayım otobüse binsem bir sorun olur mu? Polisler durdurduğu için yardımcı olursanız sevinirim![]()
Yanında kimlik kartı bulunmalı...Gece yolda soğuk olur ince bir kazak yanında olsun...Herkese merhaba, arkadaşımın yanına Antalya'dan Kocaeli'ye gideceğim 17 yaşındayım otobüse binsem bir sorun olur mu? Polisler durdurduğu için yardımcı olursanız sevinirim![]()
Bir gece İstanbul hem de yaz yolda üşüdüm titredim, lokanta durağında marketten tişört alıp giydim...Niçin gülmeli?Yanında kimlik kartı bulunmalı...Gece yolda soğuk olur ince bir kazak yanında olsun...
Yanında kimlik kartı bulunmalı...gece yolda soğuk olur ince bir kazak yanında olsun...
Bir gece İstanbul hem de yaz yolda üşüdüm titredim, lokanta durağında marketten tişört alıp giydim...niçin gülmeli?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.