17 yaşında çocuk, tek başına şehirler arası otobüse binebilir mi?

Charlyn

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşımın yanına Antalya'dan Kocaeli'ye gideceğim 17 yaşındayım otobüse binsem bir sorun olur mu? Polisler durdurduğu için yardımcı olursanız sevinirim:)

Herkese merhaba, arkadaşımın yanına Antalya'dan Kocaeli'ye gideceğim 17 yaşındayım otobüse binsem bir sorun olur mu? Polisler durdurduğu için yardımcı olursanız sevinirim:)
Bak gardaşım, 17 yaşında tek başına otobüse binebilirsin, yasal bi sıkıntı yok amma yanında mutlaka kimliğini taşı.

Yanında kimlik kartı bulunmalı...Gece yolda soğuk olur ince bir kazak yanında olsun...

Yanında kimlik kartı bulunmalı...Gece yolda soğuk olur ince bir kazak yanında olsun...
Bir gece İstanbul hem de yaz yolda üşüdüm titredim, lokanta durağında marketten tişört alıp giydim...Niçin gülmeli?

Son düzenleme:
Yanında kimlik kartı bulunmalı...gece yolda soğuk olur ince bir kazak yanında olsun...

Bir gece İstanbul hem de yaz yolda üşüdüm titredim, lokanta durağında marketten tişört alıp giydim...niçin gülmeli?

Yok hocam yolda arabadan atarlar diye kazak olsun dedin sandım yanlış anlamışım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı